«Θερμό» επεισόδιο Κουρουμπλή – Πρόεδρου Εργατικού Κέντρου Λάρισας Reviewed by Momizat on . Άναψαν τα αίματα, λίγο πριν ξεκινήσει η απογευματινή σύσκεψη φορέων της υγείας στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας, μεταξύ του Παναγιώτη Κουρουμπλή και το Άναψαν τα αίματα, λίγο πριν ξεκινήσει η απογευματινή σύσκεψη φορέων της υγείας στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας, μεταξύ του Παναγιώτη Κουρουμπλή και το Rating: 0

«Θερμό» επεισόδιο Κουρουμπλή – Πρόεδρου Εργατικού Κέντρου Λάρισας

Kouroumplis

Άναψαν τα αίματα, λίγο πριν ξεκινήσει η απογευματινή σύσκεψη φορέων της υγείας στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας, μεταξύ του Παναγιώτη Κουρουμπλή και του Τάσου Τσιαπλέ.

Ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου ζήτησε από τον υπουργό Υγείας να του μιλήσει εκτός της αίθουσας για τα τοπικά προβλήματα στον τομέα της υγείας, στο πλαίσιο και της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας που οργάνωσε νωρίτερα το ΕΚΛ στην είσοδο του Ιδρύματος.

Ο κ. Κουρουμπλής ζήτησε από τον κ. Τσιαπλέ να τον ενημερώσει μαζί με τους υπόλοιπους φορείς στην επικείμενη σύσκεψη, αλλά ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου αρνήθηκε, χαρακτηρίζοντας τη σημερινή εκδήλωση φιέστα του υπουργού.

Κουβέντα στην κουβέντα τα αίματα άναψαν, με τον υπουργό να κάνει λόγο για συμπεριφορές «αποφασίζομεν και διατάσσομεν», καλώντας παράλληλα τον κ. Τσιαπλέ, αν δεν θέλει να πάρει τον λόγο στη σύσκεψη, να τον συναντήσει στο υπουργείο…
onlarissa.gr

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή