Θλίψη για τον θάνατο 49χρονης από το Γριζάνο Reviewed by Momizat on . Ακόμη ένας θάνατος νέου ανθρώπου έρχεται να προκαλεσει  την θλίψη στην Τρικαλινή κοινωνία. Πρόκειται για την Βασιλική Αθ. Λίτσιου από το Γριζάνο, που έφυγε Ακόμη ένας θάνατος νέου ανθρώπου έρχεται να προκαλεσει  την θλίψη στην Τρικαλινή κοινωνία. Πρόκειται για την Βασιλική Αθ. Λίτσιου από το Γριζάνο, που έφυγε Rating: 0

Θλίψη για τον θάνατο 49χρονης από το Γριζάνο

Θλίψη για τον θάνατο 49χρονης από το Γριζάνο

Ακόμη ένας θάνατος νέου ανθρώπου έρχεται να προκαλεσει  την θλίψη στην Τρικαλινή κοινωνία. Πρόκειται για την Βασιλική Αθ. Λίτσιου από το Γριζάνο, που έφυγε σε ηλικία 49 ετών.

Η κηδεία της θα γίνει την Δευτέρα 29 Ιουνίου 2020 και ώρα 11:00π.μ., εκ του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Γριζάνου Τρικάλων. Αφήνει πίσω τους γονείς της Αθανάσιο και Δήμητρα Λίτσιου, τον σύζυγό της Ευάγγελο Βασιλειάδη, τα παιδιά Φωτεινή – Δημήτριο Μιτάκο, Δήμητρα Βασιλειάδη, Ειρήνη Βασιλειάδη, τα εγγόνια Νικόλαο, Ευάγγελο, Βασιλική – Μαρία, τα αδέλφια Απόστολο και Βασιλική Λίτσιου, τα ανίψια Αθανάσιο, Δήμητρα, Φωτεινή, τους λοιπούς συγγενείς.

Την τελετή επιμελείται το Γραφείο Τελετών « Κωνσταντίνος Κυρ. Γκαγκάς ».

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή