Θοδωρής Χήρας : Επιλογή νίκης το υπερκομματικό ψηφοδέλτιο στις εκλογές του Δήμου Πύλης Reviewed by Momizat on . Πανέτοιμος δηλώνει ο γνωστός βιοπαθολόγος-μικροβιολόγος γιατρός Θεόδωρος Χήρας για να μπει στη μάχη διεκδίκησης του Δήμου Πύλης στις εκλογές του Μαίου. 'Οπως επ Πανέτοιμος δηλώνει ο γνωστός βιοπαθολόγος-μικροβιολόγος γιατρός Θεόδωρος Χήρας για να μπει στη μάχη διεκδίκησης του Δήμου Πύλης στις εκλογές του Μαίου. 'Οπως επ Rating: 0

Θοδωρής Χήρας : Επιλογή νίκης το υπερκομματικό ψηφοδέλτιο στις εκλογές του Δήμου Πύλης

Θοδωρής Χήρας : Επιλογή νίκης το υπερκομματικό ψηφοδέλτιο στις εκλογές του Δήμου Πύλης

Πανέτοιμος δηλώνει ο γνωστός βιοπαθολόγος-μικροβιολόγος γιατρός Θεόδωρος Χήρας για να μπει στη μάχη διεκδίκησης του Δήμου Πύλης στις εκλογές του Μαίου.

‘Οπως επισημαίνει ο ίδιος » η παράταξη είναι πανέτοιμη και υπεράριθμη» και προσθέτει «επίσης είναι εντυπωσιακός ο αριθμός των ενεργών πολιτών που ενδιαφέρονται να δοθούν λύσεις στα προβλήματα που ταλανίζουν την περιοχή».

Ο ίδιος έχει κάνει αρκετές συζητήσεις μαζί τους τους τελευταίους μήνες, ερευνώντας τα προβλήματα, τις ελλείψεις, αλλά και όσα μπορούν να γίνουν για τη βελτίωση του Δήμου και των συνθηκών ζωής των κατοίκων του.

Μάλιστα ασχολήθηκε μαζί με ομάδα συνεργατών του, εξειδικευμένων σε τέτοιου είδους θέματα, ώστε να δει αν μπορεί πραγματικά να προσφέρει λύσεις και να παράξει το έργο που απαιτείται.

Το ψηφοδέλτιο που θα κατεβάσουμε – αναφέρει –  θα είναι υπερκομματικό και θα μετέχουν σε αυτό πρόσωπα όλων των πολιτικών αποχρώσεων.

Τις προσεχείς ημέρες ξεκινά η λειτουργία των γραφείων της παράταξης στην οδό Ασκληπιού στα Τρίκαλα ενώ έχει δρομολογηθεί και η ενοικίαση γραφείων στην Πύλη.

Σχόλια (2)

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή