Θρήνος στο Πετρωτό από τον θάνατο 44χρονης μητέρας Reviewed by Momizat on . Έφυγε από τη ζωή χτυπημένη από την επάρατο νόσο η Σωτηρία Κυρίτση βυθίζοντας σε βαρύ πένθος την οικογένεια και τους συγγενείς της Θρήνος στο χωριό του Πετρωτού Έφυγε από τη ζωή χτυπημένη από την επάρατο νόσο η Σωτηρία Κυρίτση βυθίζοντας σε βαρύ πένθος την οικογένεια και τους συγγενείς της Θρήνος στο χωριό του Πετρωτού Rating: 0

Θρήνος στο Πετρωτό από τον θάνατο 44χρονης μητέρας

Θρήνος στο Πετρωτό από τον θάνατο 44χρονης μητέρας

Έφυγε από τη ζωή χτυπημένη από την επάρατο νόσο η Σωτηρία Κυρίτση βυθίζοντας σε βαρύ πένθος την οικογένεια και τους συγγενείς της

Θρήνος στο χωριό του Πετρωτού του Δήμου Φαρκαδόνας από την τραγική απώλεια της 44χρονης μητέρας δυο ανήλικων παιδιών της Σωτηρίας Ελ. Κυρίτση. Η άτυχη 44χρονη, η οποία διέμενε με το σύζυγό της και τα δύο παιδιά τους στην Κρήτη, έφυγε από την ζωή χτυπημένη από την επάρατο. Η άτυχη γυναίκα έδωσε σκληρή μάχη με θάρρος και δύναμη πάλεψε για περισσότερο των δυο χρόνων μετά την διάγνωση της νόσου, όταν οι γιατροί της έδιναν ζωή μόλις 6 μηνών. Άντεξε αντλώντας δύναμη από το σύζυγό της που βρισκόταν δίπλα της και από τα παιδιά της, που πλέον δεν θα την έχουν κοντά τους.

Τελευταία επιθυμία της να ταφεί στο χωριό της

Η σορός της Ρούλας ύστερα από επιθυμία της ιδίας θα μεταφερθεί στον τόπο καταγωγής της το Πετρωτό, για να κηδευτεί την Παρασκευή 9 Αυγούστου στις 6 το απόγευμα από τον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Πετρωτού.

Αφήνει πίσω της τον σύζυγό της Νικόλαο Μπουζουνιεράκη, τα παιδιά της Μιχάλη και Θεοδώρα, τους γονείς της Ελευθέριο και Θεοδώρα Κυρίτση, Αρτεμισία Μπουζουνιεράκη και τα αδέλφια της Γεώργιο Κυρίτση και Θεοδώρα Αθανασίου.

Αντί στεφάνων τα χρήματα θα συγκεντρωθούν και θα αποδοθούν υπέρ ενισχύσεων της Ιεράς Μονής Τιμίου Προδρόμου Κορακίων Χανίων και στο Ίδρυμα Απόρων Παιδιών Λάρισας.

Την τελετή επιμελείται το γραφείο τελετών του Χρήστου Παναγιώτου, τηλ. 2431027257 & 6975462730

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους συγγενείς

ΚΡΗΝΗ LIVE

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή