Θρίαμβος των μνημονιακών δυνάμεων στα Τρίκαλα Reviewed by Momizat on . Επιτέλους οι Τρικαλινοί κατάλαβαν ότι πρέπει να επανεκλέξουν ένα καθαρόαιμο μνημονιακό δήμαρχο όπως είναι ο Δημήτρης Παπαστεργίου και όχι ιμιτασιόν φιλομνημονια Επιτέλους οι Τρικαλινοί κατάλαβαν ότι πρέπει να επανεκλέξουν ένα καθαρόαιμο μνημονιακό δήμαρχο όπως είναι ο Δημήτρης Παπαστεργίου και όχι ιμιτασιόν φιλομνημονια Rating: 0

Θρίαμβος των μνημονιακών δυνάμεων στα Τρίκαλα

Θρίαμβος των μνημονιακών δυνάμεων στα Τρίκαλα

Επιτέλους οι Τρικαλινοί κατάλαβαν ότι πρέπει να επανεκλέξουν ένα καθαρόαιμο μνημονιακό δήμαρχο όπως είναι ο Δημήτρης Παπαστεργίου και όχι ιμιτασιόν φιλομνημονιακούς που είναι ο Κώστας Κρεμμύδας , ο Χρήστος Λάππας , ο Σπανός και η παρέα τους .

Θρίαμβος και στην Περιφερειακή Ενότητα όπου για το ίδιο θέμα “ποιεί την νήσσαν” [ κάνει την πάπια ] ο Χρήστος Μιχαλάκης που έκοψε το βήχα από τους Πασόκους ιμιτασιόν μνημονιακούς Γιάννη Χάϊδο και Σταύρο Τραγάνη .

Και στους τρεις δήμους και εκεί θρίαμβος των μνημονιακών δυνάμεων . Στην Καλαμπάκα ο μνημονιακός Θοδωρής Αλέκος [ Πασοκ] κέρδισε τον μνημονιακό νεοδημοκράτη Χρήστο Σινάνη , στη Φαρκαδώνα ο φιλομνημονιακός Γιάννης Σακελλαρίου [Ν.Δ,] κέρδισε τον καθαρόαιμο μνημονιακό Μιχάλη Μπαγιώτη . Το ίδιο και στην Πύλη με τον Κώστα Μαράβα [ΝΔ] που κερδισε τον φιλομνημονιακό Θοδωρή Χήρα [κεντροδεξιός] .

Επιτέλους οι Τρικαλινοί κατάλαβαν πόσο απαραίτητα είναι τα μνημόνια για να πάει ο τόπος μπροστά.

Για να δέσει τώρα το γλυκό ας ψηφίσουν στις βουλευτικές εκλογές τρεις μνημονιακούς βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας και ένα μεταμνημονιακό βουλευτή του Σύριζα.

Μη ανησυχείτε θα έρθουν μέρες με ακόμα περισσότερα Μνημόνια.

Μνημόνια μέχρι να σβήσει ο ήλιος .

Σχόλια (2)

  • Δεξιά του... Κουλίου!

    Επιτέλους να μπει η πολιτική στην κανονικότητα!

    Απάντηση
  • K.J.

    Απο που ακριβως προκυπτει οτι οι Κρεμμυδας κ.λ.π. ειναι ιμιτασιον μνημονιακοι? Ειδικα αυτοι και το κομμα τους φερανε και στηριξανε 3 μνημονια! Πρασινα, πρασινογαλαζα και ροζ. ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΚΙ ΑΥΤΑ!!!!

    Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή