"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

11.5 C
Trikala

Θωμάς Χαχάμης: Στα δικαστήρια θα λογοδοτήσουν τα στελέχη του ΠΑΜΕ

lafarm

Σχετικά άρθρα

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ο Μπογδάνος των Τρικάλων ! Για ποιο εργατικό κίνημα μιλάει ο κύριος ; Αυτό που ελέγχουν οι εργοδότες και τα σκυλιά τους (σαν τον ίδιο) για να βολεύονται ! Ντροπή !

  2. Πέρα από το ταλέντο του κ. Χαχάμη στην υποκριτική ( βλεπε πλούσιο ρεπερτόριο θεατρικων και κινηματογραφικων αριστουργημάτων) ένα άλλο μεγάλο ταλέντο του αναδειχθηκε κατα τη θητεία στο Εργατικό Κέντρο Τρικάλων: αυτό του σκηνοθέτη της νοθείας!!!
    Στο «Περιφερειακό Σωματείο Υπαλλήλων Τρικάλων», που πρόεδρος ήταν ο Θ. Χαχάμης (εργαζόμενος στον ΟΣΕ) και γραμματέας ο Ε. Μπούγλας (εργαζόμενος κι αυτός στον ΟΣΕ) στις εκλογές το Μάρτη του 2018 εμφάνιζε 393 ψηφίσαντες και 20 αντιπροσώπους για το Εργατικό Κέντρο σε εκλογές που πραγματοποιήθηκαν στο ορεινό χωριό Χρυσομηλιά Καλαμπάκας! μέσα σε διάρκεια 4 ωρών, δηλαδή στη Χρυσομηλιά πήγαινε ένας διαφορετικός άνθρωπος καθε 37 δευτερόλεπτα για 4 ωρες και ψηφιζε!!!! Μάλλον έγινε κυκλοφοριακό κομφούζιο τοτε στη Χρυσομηλιά…. Τόσο που χάσανε και οι ίδιοι το λογαριασμό, αφου 5 από τους αντιπροσώπους που εκλεχτηκαν δεν ηταν καν μέλη του σωματείου, δεν ηταν καν γραμμένοι στα μητρώα του.!!!Αρε μεγάλε σκηνοθέτη Μάκη, βιομηχανική ζώνη την εκανες τη Χρυσομηλιά, μέχρι και σιδηρόδρομο κοντεψες να τους πας….
    Μετά τις αποκαλύψεις για τη νοθεία στο Εργατικό και όταν ο κομπος έφτασε στο χτενι αρκετοί αναγκάστηκαν να κάνουν πραγματικές εκλογές Με την πραγματοποίηση των πραγματικών εκλογών το Σεπτέμβρη του 2019, μέσα στο Εργατικό Κέντρο και οχι πλέον στην εξωτική αλλά και βιομηχανική οπως φημολογούνταν Χρυσομηλιά το εν λόγω σωματειο του κ.Χαχάμη είχε μόλις 34 ψηφίσαντες και 2 αντιπροσώπους!
    Φίλε Μάκη πρέπει να πάρεις καλύτερα μαθήματα σκηνοθεσίας… πέθανε κι ο Αγγελόπουλος, πάει και ο Κουροσάβα…που θα βρεις δάσκαλο δεν ξέρω….

  3. Μάκη….ακούς;;;
    Τις βλέπεις κείνες τις πλαγιές που βόσκουν όλο γίδια;;
    Ε, πάρε φόρα από κει και τρέξε ως τα Καλύβια!!!!
    Μην το βλέπεις ως κοροϊδία και αγγαρεία αλλά ως τάμα στο γηροκομείο …για τις ψυχές των γερόντων βρε Θωμά…κάνε μια θυσία ακόμη…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης