Ιδού τα Ιόνια , ιδού η Σκιάθος , ιδού και ο Αγοραστός Reviewed by Momizat on .   Αίτηση ακύρωσης των αποφάσεων που αφορούν τη σύμβαση παραχώρησης  περιφερειακών αεροδρομίων, κατά το μέρος που σχετίζεται τα περιφερειακά αεροδρόμια της   Αίτηση ακύρωσης των αποφάσεων που αφορούν τη σύμβαση παραχώρησης  περιφερειακών αεροδρομίων, κατά το μέρος που σχετίζεται τα περιφερειακά αεροδρόμια της Rating: 0

Ιδού τα Ιόνια , ιδού η Σκιάθος , ιδού και ο Αγοραστός

 

αεροδρόμιο-Σκιάθου

Αίτηση ακύρωσης των αποφάσεων που αφορούν τη σύμβαση παραχώρησης  περιφερειακών αεροδρομίων, κατά το μέρος που σχετίζεται τα περιφερειακά αεροδρόμια της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, κατέθεσε στο Συμβούλιο της Επικρατείας η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων.

Και ενώ στην περίπτωση της Περιφέρειας των Ιονίων Νήσων ο Περιφερειάρχης ζητά προσβολή της απόφασης στο ΣτΕ περιμένουμε να δούμε αν κάτι ανάλογο θα πράξει  και ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας και πρόεδρος της ΕΝΠΕ Κώστας Αγοραστός.

Εκτός και  αν αποδεχτούμε την πώληση της δημόσιας περιουσίας και των κοινωνικών αγαθών ως αυτονόητα, τότε μεγάλο θέμα τίθεται για το τι έπεται!!!

ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ

Ο λόγος για το αεροδρόμιο της Σκιάθου το οποίο περιλαμβάνεται μεταξύ των 14 αεροδρομίων και τις  δεσμεύσεις που έχει αναλάβει η Ελλάδα στο πλαίσιο της συμφωνίας της με τους εταίρους και δανειστές.

Τρεις δρόμοι υπάρχουν

α/ Ο Κ Αγοραστός να μην πάρει καμία θέση επί του θέματος

β/ Να ζητήσει να παραμείνει  υπό δημόσιο έλεγχο το αεροδρόμιο της Σκιάθου και να προσφύγει στο Σ.Ε.

γ/ το περιφερειακό συμβούλιο  Θεσσαλίας να λάβει απόφαση έγια διεξαγωγή δημοψηφίσματος για το θέμα.

Ιδού τα Ιόνια , ιδού και η Σκιάθος ….

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή