"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

12.3 C
Trikala

Ιστορικά αυτοκίνητα στην Καλαμπάκα

lafarm

Σχετικά άρθρα

Έφτασαν στο ξενοδοχείο “Διβάνη”, όπου θα διανυκτερεύσουν, τα αυτοκίνητα που συμμετέχουν στο 3ο ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΡΑΛΙ ΟΛΥΜΠΟΥ 2014, το οποίο διοργανώνει η Λέσχη Κλασικού Αυτοκινήτου Μακεδονίας
και το Δίκτυο “ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ” με την υποστήριξη της ΕΟ-ΦΙΛΠΑ, του ΣΚΑΛ και της ΛΕΚΟΒ.
Χθες Σάββατο 1η ΜΕΡΑ του Ράλι η εκκίνηση δόθηκε στην Κεντρική Πλατεία της Λάρισας. Στη συνέχεια τα αυτοκίνητα ακολούθησαν την διαδρομή ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ, ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ, ΤΥΡΝΑΒΟΣ, Νέα επαρχιακή οδός Τυρνάβου Ελασσόνας (μέσω Μελούνας), ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗ, ΕΛΑΣΣΟΝΑ (στην οποία έκαναν στάση) – (Επαρχιακή οδό Ελασσόνας Δεσκάτης), ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟ, ΒΑΛΑΝΙΔΑ, ΚΡΑΝΙΑ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ, ΔΕΣΚΑΤΗ. Στη Δεσκάτη τους υποδέχτηκαν οι τοπικές Αρχές στην Πλατεία Δημαρχείου τους πρόσφεραν εδέσματα, έγινε μια ενημέρωση για τα αξιοθέατα της περιοχής και πραγματοποιήθηκαν κάποιες πολιτιστικές εκδηλώσεις από τον Δήμο Δεσκάτης και τον τοπικό Εκπολιτιστικό Μορφωτικό Όμιλο Δεσκάτης. Έγινε επίσκεψη και ξενάγηση στην Ιερά Μονή Παναγίας Τουρνικίου και στη συνέχεια αναχώρησαν και πάλι ακολουθώντας τη διαδρομή ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, ΠΑΛΙΟΥΡΙΑ, ΔΗΜΗΤΡΑ, ΚΑΡΠΕΡΟ, ΑΝΟΙΞΗ, ΑΓΙΟΦΥΛΛΟ, ΜΥΚΑΝΗ, ΜΟΥΡΓΚΑΝΗ φτάνοντας τελικά στην Καλαμπάκα στο ξενοδοχείο “Διβάνη” όπου και θα διανυκτερεύσουν.
Εκεί τους υποδέχτηκε ο αντιδήμαρχος Τουρισμού και Αθλητισμού κ. Κωνσταντίνος Ράντος ο οποίος εκ μέρους του δήμου τους πρόσφερε για το καλωσόρισμα δυο μπουκάλια κρασί και χαλβά.
ΤηνΚυριακή 12 Οκτωβρίου θα γίνει επίσκεψη και ξενάγηση στα Μετέωρα στην Ιερά Μονή Αγ. Στεφάνου όπου θα τους γίνει ενημέρωση για την ιστορία του παγκόσμιου γνωστού θρησκευτικού μνημείου.
Η εκκίνηση της δεύτερης ημέρας θα δοθεί στις 10:30 π.μ. μπροστά από το Δημαρχείο και από ΘΕΟΠΕΤΡΑ, ΡΙΖΩΜΑ, ΡΑΞΑ, ΔΑΜΑΣΙ, ΜΕΣΟΧΩΡΙ, ΔΟΜΕΝΙΚΟ, ΣΤΕΦΑΝΟΒΟΥΝΟ θα τερματίσουν στην Ελασσόνα.
tameteora.gr

RALY_OLYMPOY_AFIKSH_11-10-14_00151 RALY_OLYMPOY_AFIKSH_11-10-14_00052 RALY_OLYMPOY_AFIKSH_11-10-14_00091 RALY_OLYMPOY_AFIKSH_11-10-14_00112 RALY_OLYMPOY_AFIKSH_11-10-14_00132

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης