"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.2 C
Trikala

Ισχυρή εντολή να συνεχίσει το έργο του ζήτησε ο Θανάσης Μεριβάκης

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ο Θάνασης Μεριβάκης σήμερα το βράδυ από την Φαρκαδόνα πήρε την «ανανέωσης της εντολής» για τέσσερα ακόμη χρόνια στο τιμόνι του δήμου Φαρκαδόνας.

Ήταν μία μεγάλη συγκέντρωση σε όγκο και παλμό από ένα μεγάλο πλήθος που «είδε» τα «έργα και ημέρες» του δημάρχου Φαρκαδόνας και τον αποθέωσε, δίνοντας ξεκάθαρη νίκη στις εκλογές της 26ης Μαΐου στον συνδυασμό «Μαζί δημιουργούμε το Δήμο Φαρκαδόνας».

Τον δήμαρχο Φαρκαδόνας προλόγισε ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Ηλίας Καραμάνος ο οποίος με ένα «Πύρινο» λόγο είπε αλήθειες και μόνο αλήθειες, βάλλοντας κατά όσων υπονομεύουν το έργο και τις μεγάλες προσπάθειες που κατέβαλε  η δημοτική αρχή και ο δήμαρχος Φαρκαδόνας Θανάσης Μεριβάκης.

Ανεβαίνοντας στο βήμα ο Θανάσης Μεριβάκης αποθεώθηκε.

Από το βήμα και στην τελευταία του προεκλογική εμφάνιση, στην γενέτειρά του και την κεντρική πλατεία της Φαρκαδόνας απέδειξε, ότι η θέση που κατέχει… και θα κατέχει για τέσσερα ακόμη χρόνια είναι για ηγέτες, για ηγέτες με προσωπικότητα, στόμφο, δυναμική και εργατικότητα που να εμπνέουν τον λαό του.

Καταχειροκροτήθηκε για την πληθώρα των έργων αναφέροντας ένα προς ένα τα έργα που υλοποιήθηκαν κατά απολογισμό των έργων της Δημοτικής Αρχής Φαρκαδόνας στη μέχρι και σήμερα θητεία της.

Ο δήμαρχος Φαρκαδόνας αναφέρθηκε στους εκβιασμούς που «δεν υποκύψαμε και συγκρουστήκαμε με συμφέροντα» ασκώντας έντονη κριτική σε όσους θέλησαν να υπονομεύσουν  τον ίδιο και την λειτουργία της δημοτικής αρχής.

Ζήτησε ψήφο εμπιστοσύνης από τους πολίτες διότι «εργαστήκαμε σκληρά μαζί με τους συνεργάτες μου και οι καρποί των χρόνιων προσπαθειών συνεχίζουν να αποδίδουν».

Κλείνοντας παρουσίασε τους υποψηφίους τοπικούς και δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού καταχειροκροτούμενος και μέσα σε πανηγυρικό κλίμα νίκης στις εκλογές της 26ης Μαΐου.

oichalianews

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης