Ισόβια σε παλιό παράγοντα του ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ για εμπλοκή του σε υπόθεση κοκαΐνης Reviewed by Momizat on . Σε ισόβια κάθειρξη καταδικάστηκε πρωτόδικα Τρικαλινός παλιός ποδοσφαιρικός παράγοντας του ΑΟΤ για εμπλοκή του σε κύκλωμα πώλησης κοκαϊνης. Μαζί του καταδικάστηκ Σε ισόβια κάθειρξη καταδικάστηκε πρωτόδικα Τρικαλινός παλιός ποδοσφαιρικός παράγοντας του ΑΟΤ για εμπλοκή του σε κύκλωμα πώλησης κοκαϊνης. Μαζί του καταδικάστηκ Rating: 0

Ισόβια σε παλιό παράγοντα του ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ για εμπλοκή του σε υπόθεση κοκαΐνης

Ισόβια σε παλιό παράγοντα του ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ για εμπλοκή του σε υπόθεση κοκαΐνης

Σε ισόβια κάθειρξη καταδικάστηκε πρωτόδικα Τρικαλινός παλιός ποδοσφαιρικός παράγοντας του ΑΟΤ για εμπλοκή του σε κύκλωμα πώλησης κοκαϊνης. Μαζί του καταδικάστηκαν και άλλοι τρεις συγκατηγορούμενοι του. Μετά την καταδίκη του επέστρεψε στις φυλακές Τρικάλων όπου κρατείται απο τον Ιούνιο του 2017. Η απόφαση προκάλεσε σοκ στο περιβάλλον του και αναμένεται να ασκήσει έφεση επί της πρωτόδικης απόφασης ώστε σε δεύτερο βαθμό να πέσει πιο χαμηλά η ποινή συνυπολογίζοντας και τα προβλήματα υγείας που έχει.

Σχόλια (2)

 • Φαλαγκάρας Σταύρος

  Δεν έχει ονοματεπώνυμο;

  Απάντηση
 • Απαγορεύεται

  Όχι Σταύρο, απαγορεύει η Νέα Τάξη πραγμάτων να ξέρουμε τα ονόματα των παρανομούντων για να μην τους απορρίπτουμε κοινωνικά και να μην τσαλακώνονται από την αντικοινωνική τους δράση! Προφανώς η Νέα Τάξη πραγμάτων, όπως επιδιώκεται μέσω των ΜΚΟ οργανώσεων, των δήθεν Ανεξάρτητων Αρχών, των πληρωμένων ΜΜΕ και των ψευτο αληλλέγγυων οργανώσεων, προσπαθεί να ενσωματώσει την ανομία στην κονωνία ώστε να επιτύχει τους άνομους σκοπούς της!

  Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή