Ιχνηλατήσεις αλλά και απολυμάνσεις σε 1η Στρατιά και 404 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Λάρισας Reviewed by Momizat on . Ιχνηλατήσεις επαφών αλλά και απολυμάνσεις λαμβάνουν χώρα από τους ειδικούς στην 1η Στρατιά Λάρισας αλλά και στο 404 Στρατιωτικό Νοσοκομείο. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, Ιχνηλατήσεις επαφών αλλά και απολυμάνσεις λαμβάνουν χώρα από τους ειδικούς στην 1η Στρατιά Λάρισας αλλά και στο 404 Στρατιωτικό Νοσοκομείο. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, Rating: 0

Ιχνηλατήσεις αλλά και απολυμάνσεις σε 1η Στρατιά και 404 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Λάρισας

Ιχνηλατήσεις αλλά και απολυμάνσεις σε 1η Στρατιά και 404 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Λάρισας

Ιχνηλατήσεις επαφών αλλά και απολυμάνσεις λαμβάνουν χώρα από τους ειδικούς στην 1η Στρατιά Λάρισας αλλά και στο 404 Στρατιωτικό Νοσοκομείο. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, μετά τη διαπίστωση, με τεστ, ότι τέσσερις διοικητικοί υπάλληλοι των Ενόπλων Δυνάμεων και η σύζυγος ενός από αυτούς, που εργάζεται στο 404 Νοσοκομείο, έχουν μολυνθεί με κορονοϊό, κρίθηκαν απαραίτητες οι συγκεκριμένες ενέργειες.

Τα νέα αυτά κρούσματα στην 1η Στρατιά δε συνδέονται με τα κρούσματα που είχαν διαπιστωθεί πριν από έναν μήνα περίπου μεταξύ στελεχών του στρατοπέδου. Και οι τέσσερις εργάζονται στο ίδιο γραφείο της Στρατιάς.

Εδώ και δύο ημέρες, με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, ιχνηλατούνται οι επαφές των προσβεβλημένων από κορωνοϊό υπαλλήλων και αναμένονται τα αποτελέσματα των τεστ.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή