Κάλεσμα σε επαγγελματίες για τον “Μύλο των Ξωτικών” Reviewed by Momizat on . Για 5η συνεχόμενη χρονιά ο Δήμος Τρικκαίων και η e-Trikala A.E. διοργανώνουν το μεγαλύτερο Χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο της Ελλάδας. Μετά και τον 4ο χρόνο λ Για 5η συνεχόμενη χρονιά ο Δήμος Τρικκαίων και η e-Trikala A.E. διοργανώνουν το μεγαλύτερο Χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο της Ελλάδας. Μετά και τον 4ο χρόνο λ Rating: 0

Κάλεσμα σε επαγγελματίες για τον “Μύλο των Ξωτικών”

Κάλεσμα σε επαγγελματίες για τον “Μύλο των Ξωτικών”

Για 5η συνεχόμενη χρονιά ο Δήμος Τρικκαίων και η e-Trikala A.E. διοργανώνουν το μεγαλύτερο Χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο της Ελλάδας.
Μετά και τον 4ο χρόνο λειτουργίας του, ο «Μύλος των Ξωτικών», αποτελεί το πιο εντυπωσιακό παράδειγμα ανάπτυξης και λειτουργίας πολιτιστικής δράσης από Οργανισμό Τοπικής Αυτοδιοίκησης στον Ελλαδικό χώρο.
Κατά κοινή ομολογία σήμερα είναι από πολλές απόψεις (ημέρες λειτουργίας, αριθμός εκδηλώσεων και δράσεων, προβολή, επισκεψιμότητα κλπ) η κορυφαία εκδήλωση (όχι μόνο Χριστουγεννιάτικη) στην Ελλάδα.
Με την βοήθεια όλων καταφέραμε να προσελκύσουμε πάνω από 1.000.000 επισκέπτες στο χώρο του Μύλου και να έχουμε απήχηση μέσω της επίσημης ιστοσελίδας και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης σε πάνω από 5.000.000 ανθρώπους. Η σελίδα προώθησης επιχειρήσεων (mytrip.milosxotikon.gr) προβλήθηκε 51.000 φορές (pageviews) σε πάνω από 24.000 μοναδικούς επισκέπτες μόνο το μήνα Δεκέμβριο.

 

Η Οργανωτική Επιτροπή και φέτος προτείνει στις τοπικές επιχειρήσεις, πακέτα προβολής και προώθησης τους για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των επισκεπτών και την τόνωση της τοπικής οικονομίας.
Συμπληρώστε την λίστα ενδιαφέροντος στην ιστοσελίδα   www.milosxotikon.gr και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας. Για περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να μας καλείτε στο 24310-22899.
http://milosxotikon.gr

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή