Κάν’ το όπως ο Αντετοκούνμπο!!! – του Κώστα Κωστούλα Reviewed by Momizat on . Και με αυτή την προτροπή εννοώ πως αν θέλεις να βοηθήσεις, βόηθα αθόρυβα, ήσυχα, χωρίς να το γνωρίζει κανείς και χωρίς να φανείς πουθενά. Απλά και μόνο βόηθα. Ο Και με αυτή την προτροπή εννοώ πως αν θέλεις να βοηθήσεις, βόηθα αθόρυβα, ήσυχα, χωρίς να το γνωρίζει κανείς και χωρίς να φανείς πουθενά. Απλά και μόνο βόηθα. Ο Rating: 0

Κάν’ το όπως ο Αντετοκούνμπο!!! – του Κώστα Κωστούλα

Κάν’ το όπως ο Αντετοκούνμπο!!! – του Κώστα Κωστούλα

Και με αυτή την προτροπή εννοώ πως αν θέλεις να βοηθήσεις, βόηθα αθόρυβα, ήσυχα, χωρίς να το γνωρίζει κανείς και χωρίς να φανείς πουθενά. Απλά και μόνο βόηθα.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο «άδειασε» ένα σούπερ μάρκετ για να μοιράσει τρόφιμα στα Σεπόλια. Κανένας δεν θα το γνώριζε, αν δεν ανέβαινε τυχαία μία φωτογραφία στο Facebook. Χωρίς κάμερες, χωρίς φωτογράφους, χωρίς να διατυμπανίσει την πράξη του στα media.

Μαζικά και καθημερινά βλέπουμε στα τοπικά ΜΜΕ να αναδημοσιεύονται δωρεές πολιτικών, επιχειρηματιών, οργανισμών και παραγόντων που αποσκοπούν βασικά στην προβολή τους και στο «φιλάνθρωπο» προφίλ τους.

Δωρεές με κριτήρια που αντανακλούν την ικανοποίηση των αναγκών του «φιλάνθρωπου».

Δεν είναι μεμπτή η φωτογραφία και το φαίνεσθαι.

Δεν είναι ηθικό όμως να εκμεταλλεύεσαι τον συνάνθρωπο που έχει ανάγκη για να φανείς όποιος και να είσαι.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή