Κάρτες διέλευσης στο πεζοδρομημένο κέντρο της πόλης Reviewed by Momizat on . Ο Δήμος Τρικκαίων ενημερώνει τους μόνιμους κατοίκους πέριξ του πεζοδρομημένου κέντρου της πόλης, ότι πρόκειται να λάβει μέτρα για την εξυπηρέτησή τους, λόγω της Ο Δήμος Τρικκαίων ενημερώνει τους μόνιμους κατοίκους πέριξ του πεζοδρομημένου κέντρου της πόλης, ότι πρόκειται να λάβει μέτρα για την εξυπηρέτησή τους, λόγω της Rating: 0

Κάρτες διέλευσης στο πεζοδρομημένο κέντρο της πόλης

Κάρτες διέλευσης στο πεζοδρομημένο κέντρο της πόλης

Ο Δήμος Τρικκαίων ενημερώνει τους μόνιμους κατοίκους πέριξ του πεζοδρομημένου κέντρου της πόλης, ότι πρόκειται να λάβει μέτρα για την εξυπηρέτησή τους, λόγω της απαγόρευσης εισόδου των τροχοφόρων σε αυτό.
Συγκεκριμένα, θα διανείμει στους κατοίκους και σε όσους διαθέτουν χώρο στάθμευσης, κάρτες έκτακτης διέλευσης.
Για τον λόγο αυτό, οι κάτοικοι θα μπορούν να επικοινωνούν με τη Δημοτική Αστυνομία από τη Δευτέρα 19 Οκτωβρίου και μέχρι την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου, στο τηλέφωνο 2431351556 και το διάστημα από 08:00 μέχρι 14:00, προκειμένου να ενημερώνονται για τα δικαιολογητικά που απαιτούνται.
Ο Δήμος Τρικκαίων επισημαίνει ότι λαμβάνει ήδη ειδική μέριμνα και για όλα τα ειδικότερα ζητήματα που προκύπτουν από την εφαρμογή των μέτρων με τα οποία το πεζοδρομημένο κέντρο παραδίδεται στους πεζούς.

 

Από το γραφείο Τύπου

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή