Καημό με την προοδευτική παράταξη ο Σ. Παπαδόπουλος – Όταν χαριεντίζονταν με τον Καμένο ήταν καλά ; Reviewed by Momizat on . «Συζητώντας για τη μέλλον της προοδευτικής παράταξης» μας ενημερώνει από το διαδίκτυο ο βουλευτής Τρικάλων του Σύριζα Σάκης Παπαδόπουλος με αφορμή συζήτηση που «Συζητώντας για τη μέλλον της προοδευτικής παράταξης» μας ενημερώνει από το διαδίκτυο ο βουλευτής Τρικάλων του Σύριζα Σάκης Παπαδόπουλος με αφορμή συζήτηση που Rating: 0

Καημό με την προοδευτική παράταξη ο Σ. Παπαδόπουλος – Όταν χαριεντίζονταν με τον Καμένο ήταν καλά ;

Καημό με την προοδευτική παράταξη ο Σ. Παπαδόπουλος – Όταν χαριεντίζονταν με τον Καμένο ήταν καλά ;

«Συζητώντας για τη μέλλον της προοδευτικής παράταξης» μας ενημερώνει από το διαδίκτυο ο βουλευτής Τρικάλων του Σύριζα Σάκης Παπαδόπουλος με αφορμή συζήτηση που είχε με τον Νίκο Βρούτση , τον Νίκο Κοτζιά , τον Παύλο Γερουλάνο κ.α.

Εδώ η χώρα χάθηκε και αυτοί έχουν καημό με την προοδευτική παράταξη , την Αριστερά  και την Σοσιαλδημοκρατία.

Όταν μια χώρα χάνεται, δεν έχει σημασία ούτε η Κεντροαριστερά, ούτε η Κεντροδεξιά, ούτε η Αριστερά, ούτε η Δεξιά, ούτε τίποτε από όλα αυτά.

Η Ελλάδα έχει μνημόνια και όλοι γνωρίζουμε πια πολύ καλά πως οι αποφάσεις για την Ελλάδα παίρνονται στις Βρυξέλλες και στο Βερολίνο.

Αν κάποιοι θέλουν να αισθάνονται κεντροαριστεροί ή κεντροδεξιοί -και να πιστεύουν πως έχουν διαφορά μεταξύ τους-, είναι δικαίωμά τους και οι αυταπάτες είναι δωρεάν.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα στέκονται και εσωτερικός χώρος

Σχόλια (1)

  • ΜΕΤΗΦΩΝΑΣ

    Το ξίδι ή ξύδι είναι όξινο υγρό που προέρχεται από τη ζύμωση της αιθανόλης του κρασιού σε αιθανικό οξύ, μετά από χρόνια, χωρίς την προσθήκη ζάχαρης και με τη βοήθεια κάποιων χρήσιμων βακτηρίων. Η αντίδραση που σχηματίζεται είναι η εξής: CH3CH2OH + O2 → CH3COOH + H2O. Το pH του ξιδιού διαφέρει από ξίδι σε ξίδι και κυμαίνεται μεταξύ των τιμών 2,4 έως 3,4. Υπάρχουν διάφορα είδη ξιδιού, όπως το βαλσάμικο, το κόκκινο και το άσπρο. Το ξίδι χρησιμοποιείται σαν βασικό συστατικό στην Ανατολίτικη και Μεσογειακή κουζίνα και σαν όχι τόσο βασικό συστατικό στην Ευρωπαϊκή.

    Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή