"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

19.8 C
Trikala

Καθαρισμός του άλσους του Προφήτη Ηλία

lafarm

Σχετικά άρθρα

profitis ilias1
Σε παρεμβάσεις για την πυροπροστασία, καθαρισμό και εξωραϊσμό του άλσους του Προφήτη Ηλία, προκειμένου, ιδίως εν όψει θερινής περιόδου, να ελαχιστοποιηθούν οι πιθανότητες και οι κίνδυνοι για την πρόκληση πυρκαγιάς, προχωρά η δημοτική αρχή του δήμου Τρικκαίων. Μετά από τον καθαρισμό του δάσους του Διαλεχτού, την ερχόμενη Κυριακή 17 Μαΐου 2015 με πρωτοβουλία της Ομάδας Εθελοντών του Δήμου γίνονται ανάλογες δράσεις και στον προφήτη Ηλία.

Η Ομάδα Η Ομάδα Εθελοντών του Δήμου Τρικκαίων, πιο συγκεκριμένα, συνεργάζεται με την αντιδημαρχία Ποιότητας Ζωής και Περιβάλλοντος του Δήμου Τρικκαίων, ενώ τη γενική ευθύνη, λόγω σαφούς αρμοδιότητας, για τις δράσεις πυροπροστασίας, θα έχει η Π.Υ. Τρικάλων, διά του διοικητή της, πυράρχου κ. Γ. Παπαπολύκαρπου. Η Ομάδα Εθελοντών Τρικάλων, καλεί όλους τους τρικαλινούς και τις τρικαλινές να μετάσχουν σε αυτή τη διαδικασία προστασία του άλσους της πόλης.

alsos
Εθελοντικές ομάδες και φορείς έχουν ήδη δηλώσει τη συμμετοχή τους και επομένως προχωρά, το δεύτερο στάδιο της κινητοποίησης για την προστασία αλσών και δασών του Δήμου. Για πληροφορίες, στην ιστοσελίδα της Ομάδας Εθελοντών http://ethelontes.trikalacity.gr/ και στο τηλέφωνο 6944500162 (κ. Κώστας Χατζόπουλος, συντονιστής).

Profitis Hlias

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης