Καθ’ οδόν προς τον Σύριζα ο Γιάννης Χάϊδος Reviewed by Momizat on . " Σε θέλω , με θέλεις , γιατί δεν παντρευόμαστε" λέει γνωστό λαϊκό άσμα και κάτι παρόμοιο συμβαίνει με την περίπτωση του Γιάννη Χάϊδου και του Σύριζα . Πρώτος σ " Σε θέλω , με θέλεις , γιατί δεν παντρευόμαστε" λέει γνωστό λαϊκό άσμα και κάτι παρόμοιο συμβαίνει με την περίπτωση του Γιάννη Χάϊδου και του Σύριζα . Πρώτος σ Rating: 0

Καθ’ οδόν προς τον Σύριζα ο Γιάννης Χάϊδος

Καθ’ οδόν προς τον Σύριζα ο Γιάννης Χάϊδος

» Σε θέλω , με θέλεις , γιατί δεν παντρευόμαστε» λέει γνωστό λαϊκό άσμα και κάτι παρόμοιο συμβαίνει με την περίπτωση του Γιάννη Χάϊδου και του Σύριζα .

Πρώτος σε αριθμό ψήφων στο νομό Τρικάλων από την πλευρά της αντιπολίτευσης ο Γιάννης Χάϊδος , από τα ανερχόμενα αστέρια της τοπικής πολιτικής σκηνής , εκφράζει την απογοήτευση του για το ΚΙΝΑΛ και τον προβληματισμό του για τον Σύριζα.

Η αποχή του από την παράταξη του Νίκου Τσιλιμίγκα [ αφού απέχει και ο ίδιος ο Ν. Τσιλιμίγκας ] , η παραίτηση του Ρίζου Κομίτσα και ενδεχόμενη «αποστασιοποίηση» του , όλα δείχνουν ότι η ανατροπή στις ισορροπίες της αντιπολίτευσης είναι προ των πυλών.

Τέλος , από την πλευρά του Σύριζα είναι αλήθεια πως βλέπουν θετικά το ενδεχόμενο μιας τέτοιας μεταγραφής…

Όλα θα κριθούν με τη συμμετοχή του ή μη στο συνέδριο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην ερχόμενη άνοιξη.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή