"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

13.2 C
Trikala

“Ψυχραιμία και Υπομονή”

lafarm

Σχετικά άρθρα

‘Hμουν από αυτούς που έχουν ασκήσει σκληρή κριτική στις πρακτικές του ΣΥΡΙΖΑ και των στελεχών του σε τοπικό και κεντρικό επίπεδο και όχι μόνο στους “δεξιούς”, πολύ περισσότερο στους σ. της ΑΝΑΣΑ ή 53+.

Ήμουν από αυτούς που “ούρλιαζα” για την ανυπαρξία των μελών του κόμματος, για… για… για… πολλά και διάφορα κακώς κείμενα. Παραιτήθηκα νωρίς από μέλος της γραμματείας και της Ν.Ε. προβλέποντας κάποια πράγματα.

Πιθανόν να είμαι ένας από αυτούς που δικαιούνται σήμερα να βγουν στα κάγκελα και να κάνουν ακόμη πιο σκληρή κριτική για τη συμφωνία γέφυρα που μπορεί να είναι μνημόνια, μπορεί και να μην είναι εντελώς. Μπορεί να είναι λίγο μνημόνια.
Λέω να μην το κάνω και να περιμένω με μια σχετική ψυχραιμία να δω τα αποτελέσματα της διαπραγμάτευσης, τα νομοσχέδια που θα ψηφιστούν, το αποτέλεσμα της 4μηνης παράτασης.

Υπάρχουν ανησυχητικά μηνύματα; Υπάρχουν και είναι πολλά. Αλλά νομίζω ότι σε αυτή τη φάση χρειάζεται λίγη περισσότερη υπομονή.

Υ.Γ. Τα ανησυχητικά μηνύματα δεν είναι τωρινό φαινόμενο. Υπήρχαν από το 2012 και μετά. Τώρα ξαφνικά κάποιοι/ες ανακαλύπτουν την Αμερική.

Δημήτρης Σαριγγαλάς

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης