Καλαμπάκα: Ανοίγουν μόλις τα 5 από τα 50 ξενοδοχεία – Τραγική η κατάσταση !!! Reviewed by Momizat on . Χειρότερα και από τραγική είναι η κατάσταση στον ξενοδοχειακό τομέα του νομού Τρικάλων και κυρίως της Καλαμπάκας, όπου αναμένεται το 90% των καταλυμάτων να παρα Χειρότερα και από τραγική είναι η κατάσταση στον ξενοδοχειακό τομέα του νομού Τρικάλων και κυρίως της Καλαμπάκας, όπου αναμένεται το 90% των καταλυμάτων να παρα Rating: 0

Καλαμπάκα: Ανοίγουν μόλις τα 5 από τα 50 ξενοδοχεία – Τραγική η κατάσταση !!!

Καλαμπάκα: Ανοίγουν μόλις τα 5 από τα 50 ξενοδοχεία – Τραγική η κατάσταση !!!

Χειρότερα και από τραγική είναι η κατάσταση στον ξενοδοχειακό τομέα του νομού Τρικάλων και κυρίως της Καλαμπάκας, όπου αναμένεται το 90% των καταλυμάτων να παραμείνει κλειστό τη Δευτέρα που η κυβέρνηση ανάβει το πράσινο φως για τα ξενοδοχεία 12μηνης διάρκειας.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ενωσης Ξενοδόχων νομού Τρικάλων κ. Σωτήρη Φαμίση, που μίλησε στην εκπομπή “Χαμηλές Πτήσεις” στο ράδιο Ζυγός, από τα 50 περίπου καταλύματα που υπάρχουν στην Καλαμπάκα είναι ζήτημα αν θα ανοίξουν τα πέντε (!!!) αφού οι κρατήσεις για τις πρώτες μέρες είναι μηδενικές, ενώ δραματική είναι η κατάσταση για τις κρατήσεις και από τα μέσα Ιουλίου.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή