Καλλιεργείται…Απογοήτευση;; Reviewed by Momizat on . Γράφει ο Παναγιώτης Πιλάτος: Aπό τις πρώτες ημέρες που ανέλαβε αυτό το ιδιαίτερο κυβερνητικό σχήμα έδειξε τα πρώτα σημάδια αδυναμίας, καθώς μέρα με τη μέρα υποχ Γράφει ο Παναγιώτης Πιλάτος: Aπό τις πρώτες ημέρες που ανέλαβε αυτό το ιδιαίτερο κυβερνητικό σχήμα έδειξε τα πρώτα σημάδια αδυναμίας, καθώς μέρα με τη μέρα υποχ Rating: 0

Καλλιεργείται…Απογοήτευση;;

Pilatos

Γράφει ο Παναγιώτης Πιλάτος: Aπό τις πρώτες ημέρες που ανέλαβε αυτό το ιδιαίτερο κυβερνητικό σχήμα έδειξε τα πρώτα σημάδια αδυναμίας, καθώς μέρα με τη μέρα υποχωρεί μεταθέτοντας σε μελλοντικό χρόνο το σύνολο των προεκλογικών δεσμεύσεων και με μεγάλη προσπάθεια δημιουργεί ψευδές κλίμα στο εσωτερικό της Χώρας ότι προχωρά σε «αλλαγές» και «συγκρούεται» με την «κακή» Ευρώπη.

Όντας σε μια διαπραγμάτευση ο Αλέξης Τσίπρας φθείρει τον εαυτό του συνεχώς και μαζί του φθείρει τη Χώρα. Τέσσερις μήνες και είμαστε ακόμα στο σημείο μηδέν. Αποτέλεσμα όλης αυτής της «δημιουργικής» καθυστέρησης είναι το κλείσιμο δεκάδων μικρών επιχειρήσεων, η ανεργία να καλπάζει με γοργούς ρυθμούς, ο τουρισμός μας να φθίνει, και ότι ταμειακό διαθέσιμο υπάρχει σε οργανισμούς και φορείς να περνά στη κεντρική διοίκηση του κράτους για να πληρωθούν μισθοί και συντάξεις.

Έχει μεγάλη ευθύνη ο κ. Τσίπρας γιατί μεγάλο μερίδιο της κοινωνίας πίστεψε ότι κάτι μπορεί να αλλάξει, διότι θα έρθει η ώρα του ταμείου και θα ζυγίσουμε τα υπέρ και τα κατά. Τι θα συμβεί όμως αν τα υπέρ της συμφωνίας είναι λιγότερα;; Και όλα δείχνουν πως θα έχουμε μια κακή συμφωνία..

Εδώ θα έρθει η απογοήτευση και θα ενισχύσει την απαξίωση στο πολιτικό σύστημα της χώρας.Θα φτάσουμε στο σημείο, ο κόσμος να γυρίσει τη πλάτη στα κόμματα, ή ακόμα χειρότερα η απογοήτευση αυτή να εκφραστεί μέσα από ακραία φαινόμενα και καταστάσεις.

Κύριοι & Κυρίες του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ το Αύριο είναι το Τώρα. Σταματήστε να σπαταλάτε χρόνο πλέον δεν είναι υπέρ μας.Αφουγκρασθείτε ολόκληρη τη κοινωνία και μην έχετε επιλεκτική ευαισθησία διότι δεν είμαστε όλοι καθαρίστριες στο Υπουργείο Οικονομικών, εργαζόμενοι στην ΕΡΤ ή συγγενικά σας πρόσωπα. Οι ψίθυροι αμφισβήτησης για τις ικανότητες σας έχουν αρχίσει, την Ελπίδα διαδέχεται η απογοήτευση της επόμενης ημέρας.

Δεν νομιμοποιήστε για ρήξη, δεν έχουμε κάποιο είδος κλεφτοπόλεμου με την Ευρώπη. Η χώρα μας είναι η Ευρώπη και αν κάποιοι στη συγκυβέρνηση, μας διαχωρίζουν από τη Ευρώπη τότε να τους απομονώσετε. Γι αυτή τη ρήξη σας έδωσε εντολή ο Ελληνικός Λαός, τη ρήξη με τις συντεχνίες & τα συμφέροντα που θέλουν να μας βυθίσουν, για δικό τους όφελος, στο σκοτάδι.

* Ο Παναγιώτης Πιλάτος είναι Εθελοντής του Κινήματος Το Ποτάμι

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή