Καλοτάξιδο το βιβλίο “Τα πάθη των Εβραίων” του Κώστα Μιχαλάκη Reviewed by Momizat on . Σημαντικά στοιχεία για άγνωστες πλευρές της ιστορίας μας, εν προκειμένω για το θέατρο στην Αντίσταση και ειδικά για το συγκεκριμένο έργο με θέμα τους Εβραίους. Σημαντικά στοιχεία για άγνωστες πλευρές της ιστορίας μας, εν προκειμένω για το θέατρο στην Αντίσταση και ειδικά για το συγκεκριμένο έργο με θέμα τους Εβραίους. Rating: 0

Καλοτάξιδο το βιβλίο “Τα πάθη των Εβραίων” του Κώστα Μιχαλάκη

Καλοτάξιδο το βιβλίο “Τα πάθη των Εβραίων” του Κώστα Μιχαλάκη

Σημαντικά στοιχεία για άγνωστες πλευρές της ιστορίας μας, εν προκειμένω για το θέατρο στην Αντίσταση και ειδικά για το συγκεκριμένο έργο με θέμα τους Εβραίους. Σημαντικός ο πρόλογος του Λεων Ναρ στο βιβλίο.

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και υπαίθριες δραστηριότητες

Εξαιρετικές οι ομιλήτριες Αντωνέλα Χήρα και Αθανασία Τσιοτινού ενώ χαιρέτισε την εκδήλωση η πρόεδρος του Δημοτικού Θεάτρου Τρικάλων Σοφία Αλεστά.Και όλα αυτά στον υπέροχο χώρο του θερινού κινηματογράφου του Δήμου Τρικκαίων, στον Μύλο Ματσόπουλου φυσικά. Παρών ο εκδότης Βαγγέλης Γαλάνης  αλλά και πολλοί/ες από τον εκπαιδευτικό χώρο και βεβαίως φίλοι και φίλες.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 9 άτομα, κείμενο που λέει "Κώστας Μιχαλάκης  του Γιώργου Κοτζιούλα Ένα μονόπρακτο με μεγάλη αξία Πρόλογος:Λέ Λέων A. Ναρ ΕΠέκΕινα E Εκδόσεις"
Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, περιλαμβάνεται ο Κώστας Μιχαλάκης, άτομα που στέκονται, δέντρο, ουρανός και υπαίθριες δραστηριότητες

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή