"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

23.3 C
Trikala

“Καλπάζει” ο ΑΟΤ – 3-0 την Ιεράπετρα

lafarm

Σχετικά άρθρα

sportrikala – Καλπάζει ο ΑΟΤ στο πρωτάθλημα της Φουτμπολ Λιγκ και πέτυχε την τέταρτη συνεχόμενη νίκη του που τον έχει φέρει σταθερά στην πρώτη θέση χωρίς συγκατοίκους άσχετα τι θα γίνει στα υπόλοιπα παιχνίδια.

Ο ΑΟ Τρίκαλα ήταν συντριπτικά ανώτερος της Ιεράπετρας αλλά χρειάστηκε να περιμένει μία ώρα περίπου για να ανοίξει το σκορ αφού οι Κρητικοί με διπλή ζώνη άμυνας και μπόλικη δόση τύχης κρατούσαν ανέπαφη την εστία τους.

Τα Τρίκαλα έχασαν μια ντουζίνα ευκαιρίες λοιπόν με κορυφαία αυτή με το δοκάρι του Τεγούση στο 33’.

Στην επανάληψη και πάλι είχαμε το ίδιο σκηνικό με τον ΑΟΤ να έχει τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα αλλά και πάλι το γκολ δεν ερχόταν.

Η καθοριστική φάση

Η φάση που «ξεκλείδωσε» το παιχνίδι ήρθε στο 58’. Ο Μπάμπης σταμάτησε την μπάλα με το χέρι ενώ ήταν τελευταίος παίκτης και προ του κινδύνου να φύγει μόνος ο Σταματής με τον διαιτητή να δείχνει αμέσως την απευθείας κόκκινη κάρτα.

Τα Τρίκαλα εκμεταλλεύτηκαν αμέσως το πλεονέκτημα. Ο Λώττα εκτέλεσε το φάουλ και ο Σταματής από κοντά σημείωσε το 1-0 σκοράροντας για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι!!!

«Καθάρισε» ο Ισπανός

Τα πράγματα είχαν μπει στον δρόμο της. Με δύο ωραία γκολ ο Ισπανός Πελάεθ (68’,78’) εδωσε στα Τρίκαλα την πιο ευρεία φετινή τους νίκης με 3-0!!!

Η διαβολοβδομάδα

Τα Τρίκαλα έχουν μπροστά τους τώρα μια … διαβολοβδομάδα. Την Τρίτη παίζουν στην Κρήτη με τον Εργοτέλη και στην συνέχεια παίζουν το Σάββατο στην Καλαμάτα για το κύπελλο.

“Διπλό στην Καλαμάτα”

Οι φίλαθλοι πάντως έριξαν το σύνθημα στο τέλος μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού όταν οι παίκτες τους χαιρέτησαν “Διπλό στην Καλαμάτα οε, οε”

Το παιχνίδι σφύριξε ο κ. Κατοίκος (Αθήνας) με βοηθούς τους κ.κ. Παγουρτζή (Πειραιά), Παγούρα (Βοιωτίας). 4ος ο κ. Ξηρογιάννης (Βοιωτίας)

Κόκκινη κάρτα έδειξε στον Μπάμπη στο 58’ ενώ κίτρινες κάρτες είδαν οι Ριζογιάννης, Πελάεθ, Σταματής, Τεγούσης του ΑΟΤ και Βογιατζής, Σέχου της Ιεράπετρας.

ΑΟ Τρίκαλα (Περικλής Αμανατίδης): Γιακουμής, Σανδραβέλης, Νιάρος (85’ Ντόσης), Οικονομόπουλος, Ριζογιάννης, Βέρτζος, Τεγούσης, Παπαγεωργίου, Σταματής (83’ Άλεξιτς), Πελάεθ (82’ Τσίπρας), Λώττας

ΟΦ Ιεράπετρας (Γιάννης Μάγγος): Καραγκιολίδης, Καραγιάννης, Μπάμπης, Σμίλτος, Μάγκας, Σκόνδρας (80’ Ανυφαντάκης), Χιντζίδης, Αναστασόπουλος, Κατισκοκέρης, Αποστολόπουλος (47’ λ.τρ. Βογιατζής), Μηνάς (70’ Σέχου)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης