“Καμίνι” τα Τρίκαλα έρχονται 40αρια από βδομάδα Reviewed by Momizat on . Ισχυρό κύμα καύσωνα αναμένεται να «χτυπήσει» και τα Τρίκαλα τις προσεχείς ημέρες, με τη θερμοκρασία να φτάνει τους 40 βαθμούς Κελσίου. Συγκεκριμένα, από τη Δευτ Ισχυρό κύμα καύσωνα αναμένεται να «χτυπήσει» και τα Τρίκαλα τις προσεχείς ημέρες, με τη θερμοκρασία να φτάνει τους 40 βαθμούς Κελσίου. Συγκεκριμένα, από τη Δευτ Rating: 0

“Καμίνι” τα Τρίκαλα έρχονται 40αρια από βδομάδα

“Καμίνι”  τα Τρίκαλα έρχονται 40αρια από βδομάδα

Ισχυρό κύμα καύσωνα αναμένεται να «χτυπήσει» και τα Τρίκαλα τις προσεχείς ημέρες, με τη θερμοκρασία να φτάνει τους 40 βαθμούς Κελσίου.

Συγκεκριμένα, από τη Δευτέρα 1 Ιουλίου η πορεία του ευρωπαϊκού κύματος καύσωνα που σαρώνει τη Γηραιά Ήπειρο θα βρει μπροστά της τη χώρα μας.

Οι υψηλές θερμοκρασίες θα κρατήσουν για 4 ημέρες, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Τάσο Αρνιακό.

Μετά από ένα τριήμερο, που αρχίζει σήμερα και κατά τη διάρκεια του οποίου ο καιρός θα είναι άστατος και οι θερμοκρασίες φυσιολογικές, από τα ξημερώματα της Δευτέρας ο υδράργυρος θα χτυπήσει «κόκκινο».

To κύμα καύσωνα θα ξεκινήσει από την ανατολική Μακεδονία και θα επηρεάσει τμήματα της Θεσσαλίας και τη Στερεάς.

Σύμφωνα με τον Τάσο Αρνιακό, την Τετάρτη το μεγαλύτερο μέρος της χώρας θα έχει «σκεπαστεί» από τον καύσωνα, ενώ οι συνθήκες αυτές θα κρατήσουν έως την Πέμπτη.

Από την επόμενη Παρασκευή οι θερμοκρασίες θα επιστρέψουν σε φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα, συνθήκες που πιθανώς θα παραμείνουν έως και την Κυριακή των εκλογών, 7 Ιουλίου.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή