Κατάταξη Πρωτοετών Σπουδαστών και Σπουδαστριών στη  Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών Reviewed by Momizat on .       Σήμερα το πρωί  πραγματοποιήθηκε, στις εγκαταστάσεις της Σχολής, η κατάταξη των πρωτοετών Σπουδαστών. Κατατάχθηκαν 89 Σπουδαστές και 64 Σπουδάστριες,       Σήμερα το πρωί  πραγματοποιήθηκε, στις εγκαταστάσεις της Σχολής, η κατάταξη των πρωτοετών Σπουδαστών. Κατατάχθηκαν 89 Σπουδαστές και 64 Σπουδάστριες, Rating: 0

Κατάταξη Πρωτοετών Σπουδαστών και Σπουδαστριών στη  Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών

 

 SMY

 

Σήμερα το πρωί  πραγματοποιήθηκε, στις εγκαταστάσεις της Σχολής, η κατάταξη των πρωτοετών Σπουδαστών.

Κατατάχθηκαν 89 Σπουδαστές και 64 Σπουδάστριες, επιτυχόντες στις Πανελλαδικές Εξετάσεις Έτους 2015 και επιπλέον 26 Ελληνοκύπριοι (23 άνδρες και 3 γυναίκες).

Εμφάνιση 1 (1 of 22).jpg

Τους νεοεισερχόμενους και τους γονείς τους, υποδέχθηκαν στην κεντρική πύλη της Σχολής Αξιωματικοί, Υπαξιωματικοί και Σπουδαστές. Στη συνέχεια οι καταταγέντες Σπουδαστές και Σπουδάστριες ακολουθώντας το πρόγραμμα κατατάξεως εντάχθηκαν στη στρατιωτική οικογένεια.

Εμφάνιση 1 (4 of 22).jpg

Ο Διοικητής της Σχολής απηύθυνε χαιρετισμό στους γονείς των νεοεισερχομένων και στη συνέχεια ο Διευθυντής Σπουδών της Σχολής τους ενημέρωσε για την αποστολή, το πρόγραμμα, την εκπαίδευση και γενικότερα τη λειτουργία της Σχολής.

Εμφάνιση 1 (14 of 22).jpg

Εμφάνιση 1 (18 of 22).jpg

Εμφάνιση 1 (22 of 22).jpg

Εμφάνιση DSCN8172.jpg

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή