Καταμαράν σε καραντίνα στην παραλία του Βόλου Reviewed by Momizat on . Ένα καταμαράν έχει αγκυροβολήσει λίγα μέτρα από το πάρκο του Άγιου Κωνσταντίνου στην θαλάσσια περιοχή ανάμεσα στα Κύματα και τον την εκκλησία του Αγίου Κωνσταντ Ένα καταμαράν έχει αγκυροβολήσει λίγα μέτρα από το πάρκο του Άγιου Κωνσταντίνου στην θαλάσσια περιοχή ανάμεσα στα Κύματα και τον την εκκλησία του Αγίου Κωνσταντ Rating: 0

Καταμαράν σε καραντίνα στην παραλία του Βόλου

Καταμαράν σε καραντίνα  στην παραλία του Βόλου

Ένα καταμαράν έχει αγκυροβολήσει λίγα μέτρα από το πάρκο του Άγιου Κωνσταντίνου στην θαλάσσια περιοχή ανάμεσα στα Κύματα και τον την εκκλησία του Αγίου Κωνσταντίνου.

Το σκάφος έχει τεθεί σε καραντίνα από το λιμεναρχείο του Βόλου  ενώ  δεν  του επετράπη να δέσει  μέσα στο Λιμάνι.

Στο σκάφος επιβαίνουν τρείς γάλλοι πολίτες και ένας Αυστριακός.

Το πλοίο αγοράστηκε από τον επιχειρηματία κυριο Λιάπη για να χρησιμοποιηθεί για ενοικίαση στις ελληνικές θάλασσες.

Ξεκίνησε από την Μασσαλίας στάθμευσε σε λιμάνι της Ιταλίας και στην συνέχεια έδεσε στο Βόλο για να παραδοθεί στον αγοραστή του .

Μετά την απαγόρευση προσέγγισης των πλοίων από το εξωτερικό να δέσουν σε ελληνικά λιμάνια, το πλοίο παραμένει σε καραντίνα και η τροφοδοσία του γίνεται με βάρκα .Οι επιβάτες απαγορεύεται να κατέβουν στο Βόλο παρά μόνο εφόσον περάσουν οι δεκαπέντε ημέρες καραντίνας για τον κορωνοϊό. Το πλοίο επιτηρείται συνεχώς από το Λιμενικό του Βόλου.

Το σημείο που έχει δέσει το πλοίο όμως είναι περίεργο γιατί  εκεί έχει μεγάλο κυματισμό και αντιμάμαλο και αυτό είναι που προξένησε και την προσοχή των Βολιωτών.

Radio Vera

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή