Δεξιός Ψάλτης : Κλαυθμός και οδυρμός ….. για τις Σχολές στα Τρίκαλα. Reviewed by Momizat on . Kλαυθμός και οδυρμός υπέπεσε στο τόπο μας, μετά την απώλεια των σχολών ,που  αποτελούν πια την μόνη επιλογή ανάπτυξης για τους Τρικαλέζους , μετά τον τερματισμό Kλαυθμός και οδυρμός υπέπεσε στο τόπο μας, μετά την απώλεια των σχολών ,που  αποτελούν πια την μόνη επιλογή ανάπτυξης για τους Τρικαλέζους , μετά τον τερματισμό Rating: 0

Δεξιός Ψάλτης : Κλαυθμός και οδυρμός ….. για τις Σχολές στα Τρίκαλα.

Δεξιός Ψάλτης : Κλαυθμός και οδυρμός ….. για τις Σχολές στα Τρίκαλα.

Kλαυθμός και οδυρμός υπέπεσε στο τόπο μας, μετά την απώλεια των σχολών ,που  αποτελούν πια την μόνη επιλογή ανάπτυξης για τους Τρικαλέζους , μετά τον τερματισμό εσχάτως των  αθρόων ρουσφετολογικών διορισμών στο δημόσιο .

Πρακτικές που οι ντόπιοι ψηφοφόροι και οι προύχοντες  εκπρόσωποί τους, τελειοποίησαν την περίοδο της ευδαιμονίας .

Δεν είναι μυστικό άλλωστε ότι πολλοί αυτοδιοικητικοί  φωστήρες ,αποτελούν προιόντα της πελατειακής αυτής συναλλαγής, πριν αποκτήσουν πολιτικές ικανότητες (sic) και ασχοληθούν με τα κοινά.

Μετά  και  την αποτυχία παρέμβασης στη χάραξη του Ε-65 ,η δυσαρέσκεια των πελατών – ψηφοφόρων για την ανικανότητα των επιλογών τους  έχει οξυνθεί .

Οι ίδιοι πάντως οι τοπικοί άρχοντες ρίχνουν την ευθύνη ο ένας στον άλλο.

Βέβαια για όλους πάντα φταίνε οι άλλοι και με το εκλογικό σώμα ( έτσι συμφέρει σε όλους) ,αθώο και μονίμως εξαπατημένο.

Στο χορό και τα τοπικά ΜΜΕ που κατηγορούν επιλεκτικά την μια η την άλλη πλευρά ,ανάλογα που πρόσκεινται.

Την επαύριο όλα θα έχουν ξεχαστεί.οι ευθύνες θα παραμείνουν αίολες ,τα ντόπια ΜΜΕ θα συνεχίσουν να προβάλλουν κάθε φιλόδοξο σούργελο και οι Τρικαλινοί να το ψηφίζουν, γιατί θα είναι αναγνωρίσιμο.

Αλλωστε στα Τρίκαλα ,οι άδειοι τενεκέδες κάνουν θόρυβο , πρωταγωνιστούν  στη πολιτική επικαιρότητα και εκλέγονται .

Ολα αυτά μέχρι την επόμενη αποτυχία των πολιτικών μας η την αδυναμία αντιμετώπισης κάποιας θεομηνίας (ας κάνουμε το σταυρό μας μην ξαναχιονίσει  ),για να ξαναρχίσουν πάλι οι κλαίοντες τα ίδια.

Ας κοιτάξουμε λοιπόν όλοι μας τον καθρέφτη και με θάρρος να αντικρίσουμε τις πταίει ,για τον ευτελισμό του δημοσίου βίου και την κατάντια του νομού.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή