Κλειστά και την Τρίτη τα σχολεία των Δήμων Καλαμπάκας και Πύλης , ανοικτά στη Φαρκαδόνα Reviewed by Momizat on . Κλειστά θα παραμείνουν και αύριο Τρίτη 10 Ιανουαρίου, όλα τα σχολεία Α' Βάθμιας και Β' Βάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου  Καλαμπάκας, καθώς και όλοι οι Δημοτικοί Πα Κλειστά θα παραμείνουν και αύριο Τρίτη 10 Ιανουαρίου, όλα τα σχολεία Α' Βάθμιας και Β' Βάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου  Καλαμπάκας, καθώς και όλοι οι Δημοτικοί Πα Rating: 0

Κλειστά και την Τρίτη τα σχολεία των Δήμων Καλαμπάκας και Πύλης , ανοικτά στη Φαρκαδόνα

Κλειστά και την Τρίτη τα σχολεία των  Δήμων Καλαμπάκας και Πύλης , ανοικτά στη Φαρκαδόνα

Κλειστά θα παραμείνουν και αύριο Τρίτη 10 Ιανουαρίου, όλα τα σχολεία Α’ Βάθμιας και Β’ Βάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου  Καλαμπάκας, καθώς και όλοι οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί, λόγω παγετού. Αντίθετα στο Δήμο Φαρκαδόνας θα λειτουργήσουν κανονικά όλα τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Φαρκαδόνας, καθώς επίσης και οι παιδικοί σταθμοί.

Από τον Δήμο Πύλης ανακοινώνεται μετά την συνέχιση του παγετού και των επικείμενων δυσμενών καιρικών συνθηκών, ότι αύριο Τρίτη 10 Ιανουαρίου θα παραμείνουν κλειστά όλα τα Σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας  Εκπαίδευσης, καθώς και οι Παιδικοί Σταθμοί  σε όλο το φάσμα του Καλλικρατικού Δήμου Πύλης κατόπιν απόφασης του Δημάρχου Πύλης Κων/νου Μαράβα.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή