Κοινό πανθεσσαλικό μπλόκο αγροτών στη Νίκαια Reviewed by Momizat on . Σε ανακοίνωση της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων νομού Λάρισας και της Επιτροπής Αγροτών νομού Λάρισας επισημαίνονται τα εξής: «Ανταποκρινόμενοι στο κά Σε ανακοίνωση της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων νομού Λάρισας και της Επιτροπής Αγροτών νομού Λάρισας επισημαίνονται τα εξής: «Ανταποκρινόμενοι στο κά Rating: 0

Κοινό πανθεσσαλικό μπλόκο αγροτών στη Νίκαια

Κοινό πανθεσσαλικό μπλόκο αγροτών στη Νίκαια

Σε ανακοίνωση της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων νομού Λάρισας και της Επιτροπής Αγροτών νομού Λάρισας επισημαίνονται τα εξής:

«Ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της ΕΟΑΣΝΛ, του Αγροτικού Συλλόγου Πλατυκάμπου και του Αγροτικού Συνεταιρισμού Πλατυκάμπου , παρευρέθηκαν το Σάββατο 19 Ιανουαρίου , αγρότες από τον Δήμο Κιλελέρ και την ευρύτερη περιοχή της Λάρισας στη σύσκεψη με θέμα τα προβλήματα που ταλανίζουν τον αγροτικό κόσμο και τον τρόπο διεκδίκησης  λύσεων των.

Στη σύσκεψη , διαπιστώθηκε η πρόθεση και αποφασίστηκε ο  ενωτικός χαρακτήρας των φετινών κινητοποιήσεων, και η ανάγκη για ένα κοινό Πανθεσσαλικο μπλόκο που θα στηθεί στη Νίκαια στις 28 Ιανουαρίου.

Πρόταση η οποία θα κατατεθεί από την ΕΟΑΣΝΛ και την Επιτροπή Αγροτών του Νομού Λάρισας  την Πέμπτη 24 Ιανουαρίου στην Πανθεσσαλικη σύσκεψη στα Φάρσαλα.

Επίσης ,καλούνται όλοι οι αγρότες να βγάλουν τα αγροτικά τους μηχανήματα στις πλατείες των χωρίων τους, την Παρασκευή  26 Ιανουαρίου.

Ενωμένοι προχωράμε , διεκδικούμε και κερδίζουμε το δίκιό μας !»

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή