"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

22.8 C
Trikala

” Κοντά σιμά, ειν τα Γιάννενα…

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Αλέξης Τσίπρας, μαδάνε τη μαργαρίτα των εκλογών. Μετρούν και ξαναμετρούν , αλλά τα “κουκιά” δεν βγαίνουν…. Τίποτα, δεν τους βγαίνει…. 
Πόνταραν τα πάντα στο “σκάνδαλο ΝOVARTIS.” Το μεγαλύτερο σκάνδαλο της Μεταπολίτευσης, κατά τον Αναπληρωτή Υπουργό Δικαιοσύνης κ. Παπαγγελοπουλο… Εφ όσον δεν βρέθηκε ροή μαύρου χρήματος, “άνθρακες ” ο θησαυρός…. 
Όσο και να προσπαθούν να δημιουργήσουν εντυπώσεις με τηλεοπτικά και κοινοβουλευτικα σόου, η ουσία ειναι μια.: Η κοινή γνώμη πεισθηκε οτι υπάρχει σκάνδαλο με την εκτόξευση της φαρμακευτικής δαπάνης, αλλά κρατάει μικρό καλάθι στην υπόθεση NOVARTIS…. 
Κι ακόμη πεισθηκε οτι η Κυβέρνηση εργαλειοποιει την όλη υπόθεση, για ίδιο πολιτικό όφελος…. Οπότε δεν δίνει ιδιαίτερη σημασία στο θόρυβο που προσπαθεί να δημιουργήσει η υπό κατάρρευση κυβερνητική πλειοψηφία., στοχοποιωντας πολιτικούς της αντιπάλους…. 
Το περίφημο ηθικό πλεονέκτημα της πρώτης φοράς αριστεράς, πήγε περίπατο….. Μαζί με τα βοσκοτόπια του Καλογρίτσα, την…. μεγαλοθυγατέρα Μυρσίνη Λοΐζου, τον “Μανολο” Πετσιτη,τα καταναλωτικά δάνεια του Πολλακη….. 
Και τι, μένει; Σίγουρα μένει η παρέα του Μαξίμου, που ακόμη ζει το όνειρο της…. Μένει η έπαρση και η οιηση της εξουσίας…. Μένει ο Νικος Παπάς με το όνειρο της…. κατάκτησης της σελήνης….. Προφανώς σκέφτηκε ό,τι αφού με μια ντουζίνα ψέμματα, καταλάβαμε το…. Μαξίμου, γιατί να μην καταλάβουμε και τη… Σελήνη ή τον… Άρη…. 
Αυτό που δεν κατάλαβαν, είναι πόσο πολύ πλήγωσαν και συνάμα πείσμωσαν, τον Ελληνικό λαό…. 
Του έθιξαν το φιλότιμο του…. 
Του πλήγωσαν τον εγωισμό του… 
Του έθιξαν την φιλοπατρία του… 
Κι αυτά, είναι όλη η περηφάνια του Έλληνα….
Είναι η ταυτότητα του… 
Ειναι η ψυχοσύνθεση του…. 
Γι αυτό και σ όλες τις κάλπες, θα καταψηφισθουν οι Κυβερνητικοί υποψήφιοι…..
Ο Ελληνικός λαός θα στείλει τα μηνύματα του….. Θα δώσει τη δική του συντριπτική απάντηση, στους αλαζόνες της εξουσίας… 
Το σύνθημα “αρκετά πια, φύγετε…”, θα ακούγεται σε κάθε κάλπη που θα στήνεται… 
Το πολιτικό τους τέλος, πλησιάζει…. 
” Κοντά σιμά ειν τα ΓΙΆΝΝΕΝΑ…”

Ηλίας Γ Βλαχογιάννης, τ Νομάρχης και βουλευτής Τρικάλων, Συντονιστής του Τομέα Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας.

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εφ όσον δεν βρέθηκε ροή μαύρου χρήματος, «άνθρακες » ο θησαυρός….
    Άρα, όλοι οι Έλληνες πιστέψαμε ότι ΠΟΤΕ και ΚΑΝΕΙΣ δεν έφαγε ούτε ΕΝΑ ευρώ από το σύστημα υγείας.Έπεσε μόνο του έξω.Ή μάλλον το κατεδάφισε ο…Πετσίτης.
    Ο εν λόγω,θα εμφανιστεί προσεχώς,στον ΣΚΑΙ,σε αποκλειστικό φιλμάκι και σε κόκκινο κύκλο, να τρώει σουβλάκι στο πανηγύρι Τρικάλων.Αυτό και μόνον αυτό αποδεικνύει το μέγεθος του σκανδάλου.Ποιού σκανδάλου;Μα του…Πετσίτη.

  2. Λιακο κοντά σιμά ειναι τα Γιάννενα…
    Πιο κοντά ειναι η συνταξιοδότησή σου.
    Αν δεν σε βγάλει ο Μητσοτάκης σε εφεδρεία θα σε στείλει ο λαός στο σπίτι για να χορτάσεις δηλωτή και κολτσίνα…μια για πάντα!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης