Κοπή βασιλόπιτας στο πολιτικό γραφείο του Υπουργού Τουρισμού Reviewed by Momizat on . Πολυπληθής η εκδήλωση στην Γλυφάδα, του Υπουργού Τουρισμού και Βουλευτή Β3 Νοτίου Τομέα κ. Χάρη Θεοχάρη, που πραγματοποίησε την κοπή βασιλόπιτας του πολιτικού τ Πολυπληθής η εκδήλωση στην Γλυφάδα, του Υπουργού Τουρισμού και Βουλευτή Β3 Νοτίου Τομέα κ. Χάρη Θεοχάρη, που πραγματοποίησε την κοπή βασιλόπιτας του πολιτικού τ Rating: 0

Κοπή βασιλόπιτας στο πολιτικό γραφείο του Υπουργού Τουρισμού

Κοπή βασιλόπιτας στο πολιτικό γραφείο του Υπουργού Τουρισμού

Πολυπληθής η εκδήλωση στην Γλυφάδα, του Υπουργού Τουρισμού και Βουλευτή Β3 Νοτίου Τομέα κ. Χάρη Θεοχάρη, που πραγματοποίησε την κοπή βασιλόπιτας του πολιτικού του γραφείου.

Στο πλευρό του Υπουργού βρίσκεται ο χαρισματικός στρατηγικός σύμβουλος σε θέματα τουρισμού και οικονομίας κ. Φώτης Δημήτρης από τα Τρίκαλα.

Στην φωτογραφία διακρίνεται (δεξιά του υπουργού) ο εκλεκτός Τρικαλινός του κ. Θεοχάρη, με νέους συναδελφούς τους οικονομολόγους που έχουν κοινή αφετηρία, το ενδιαφέρον για την αποτελεσματικότητα του τουρισμού την «βαριά βιομηχανία» της Ελλάδας, αφού έχει πολύ σημαντικό αντίκτυπο στην οικονομία της χώρας.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή