Κορονοϊός: Νεκρός 21χρονος προπονητής στην Ισπανία Reviewed by Momizat on . Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 21 ετών άφησε o προπονητής ακαδημιών της Atletico Portada Alta, Francisco García, στη Μάλαγα . O άτυχος άνδρας, ο οποίος πέθανε Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 21 ετών άφησε o προπονητής ακαδημιών της Atletico Portada Alta, Francisco García, στη Μάλαγα . O άτυχος άνδρας, ο οποίος πέθανε Rating: 0

Κορονοϊός: Νεκρός 21χρονος προπονητής στην Ισπανία

Κορονοϊός: Νεκρός 21χρονος προπονητής στην Ισπανία

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 21 ετών άφησε o προπονητής ακαδημιών της Atletico Portada Alta, Francisco García, στη Μάλαγα . O άτυχος άνδρας, ο οποίος πέθανε την Κυριακή, είχε κάνει πριν από λίγες μέρες το τεστ για τον κορονοϊό και ήταν θετικό. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Francisco Garcia ήταν ογκολογικός ασθενής.

Η ομάδα του με ανακοίνωσή της στα social media εξέφρασε τα συλλυπητήρια της στην οικογένειά του: “Θέλουμε να εκφράσουμε τα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια και τους φίλους του προπονητή μας Francisco Garcia, που έφυγε από κοντά μας. Και τώρα τι θα κάνουμε χωρίς αυτόν; Ήταν πάντα μαζί μας. Πώς θα συνεχίσουμε την πορεία μας στο πρωτάθλημα; Δεν ξέρουμε πως, αλλά σίγουρα θα τα καταφέρουμε για εκείνον”.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή