Κορωνοϊός στην Ελλάδα: 16χρονη έχασε τη ζωή της Reviewed by Momizat on . Ένα 16χρονο κορίτσι είναι το τρίτο ανήλικο θύμα του κορωνοϊού στην Ελλάδα. Η άτυχη ανήλικη μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της στο νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία Ένα 16χρονο κορίτσι είναι το τρίτο ανήλικο θύμα του κορωνοϊού στην Ελλάδα. Η άτυχη ανήλικη μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της στο νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία Rating: 0

Κορωνοϊός στην Ελλάδα: 16χρονη έχασε τη ζωή της

Κορωνοϊός στην Ελλάδα: 16χρονη έχασε τη ζωή της

Ένα 16χρονο κορίτσι είναι το τρίτο ανήλικο θύμα του κορωνοϊού στην Ελλάδα.

Η άτυχη ανήλικη μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της στο νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία και οι γιατροί προσπάθησαν να την επαναφέρουν, δυστυχώς χωρίς αποτέλεσμα.

Από το κορίτσι ελήφθη δείγμα ρινοφαρυγγικού επιχρίσματος (μοριακή εξέταση), που έδειξε ότι ήταν θετικό στον κορωνοϊό, σύμφωνα με την ΕΡΤ. Η μητέρα της είπε στους γιατρούς ότι η 16χρονη είχε διάρροια και εμετούς από την περασμένη Δευτέρα και Τρίτη, ενώ την Τετάρτη άρχισε να νιώθει πόνο στο στήθος.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου αναμένεται να διαπιστωθούν μέσα από την ιατροδικαστική εξέταση. Εκτιμάται ότι είτε επηρεάστηκε από τη λοίμωξη covid19 η καρδιακή λειτουργία, είτε ότι επρόκειτο για θρόμβωση, ως συνέπεια της μόλυνσης από τον ιό, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της δημόσιας τηλεόρασης.

Στη μονάδα λοιμώξεων του Αγία Σοφία νοσηλεύονται συνολικά 12 παιδιά έως 15 ετών ανάμεσά τους και δύο νεογνά από μητέρες θετικές.

Το άτυχο κορίτσι, όπως φαίνεται από τα στοιχεία του ΕΟΔΥ ήταν ανάμεσα στους 78 νεκρούς που ανακοίνωσε ο Οργανισμός σήμερα. Στα στατιστικά στοιχεία που περιλαμβάνει η καθημερινή έκθεση αναφέρεται ότι υπάρχουν τρία θύματα του κορωνοϊού στη χώρα μας στην ηλικία 0-17 ετών, από δύο που εμφανίζονταν στην ίδια κατηγορία μέχρι χθες.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή