Κουράγιο και δύναμη Καρδιτσιώτες Reviewed by Momizat on . Η Καρδίτσα είναι μια πόλη με μικρή βιομηχανική παραγωγή και βασίζεται κυρίως στη γεωργία και τη κτηνοτροφία. Πρέπει να αρχίσει από το μηδέν. Δεν υπάρχει επιχείρ Η Καρδίτσα είναι μια πόλη με μικρή βιομηχανική παραγωγή και βασίζεται κυρίως στη γεωργία και τη κτηνοτροφία. Πρέπει να αρχίσει από το μηδέν. Δεν υπάρχει επιχείρ Rating: 0

Κουράγιο και δύναμη Καρδιτσιώτες

Κουράγιο και δύναμη Καρδιτσιώτες

Η Καρδίτσα είναι μια πόλη με μικρή βιομηχανική παραγωγή και βασίζεται κυρίως στη γεωργία και τη κτηνοτροφία. Πρέπει να αρχίσει από το μηδέν.

Δεν υπάρχει επιχείρηση στο ιστορικό κέντρο ,την Πλατεία Δικαστηρίων και τους γύρω δρόμους που να μην έχει πληγεί.

Η κυβέρνηση φέρει σοβαρές ευθύνες επειδή άφησε απροστάτευτο τον Νομό Καρδίτσας μπροστά σε μια βιβλικών διαστάσεων καταστροφή.

Δεν χωράει συζήτηση για τη διαχειριστική ανικανότητα, τη προχειρότητα και τις εγκληματικές παραλείψεις της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Εάν χτίζεις ένα δημόσιο κτήριο χωρίς έργα αντιστήριξης πάνω στη κοίτη του ποταμού, πόσο περίεργο είναι μία πλημμύρα να το καταστρέψει άραγε;

Νοικοκυραίοι άνθρωποι και επαγγελματίες του λιανικού εμπορίου, τυπικοί ως προς τις υποχρεώσεις τους, έμειναν αβοήθητοι από το κράτος και τον Δήμο χάνοντας όλη τους την περιουσία.

Τα 8.000 ευρώ ανά επιχείρηση φυσικά δεν επαρκούν και δεν καλύπτουν τις ζημιές που έχουν υποστεί. Οι τοπικοί βουλευτές οφείλουν να πρωτοστατήσουν στην ψήφιση νόμου πλαισίου για ταχύτατα μέτρα ανασυγκρότησης της τοπικής οικονομίας.

Τέλος είναι συγκινητική η μεγάλη αλληλεγγύη ανάμεσα στους κατοίκους της Καρδίτσας. Να τρέξουν να βοηθήσουν κάθε επαγγελματία που είχε πάθει ζημιές, δίνοντας κουράγιο να ξεκινήσουν από την αρχή.

Κώστας Κωστούλας

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή