Κούγιας : Άλλη απόφαση εκτός από τον υποβιβασμό θα είναι παράβαση καθήκοντος Reviewed by Momizat on . Την άποψη πως οτιδήποτε άλλο εκτός από τον υποβιβασμό για ΠΑΟΚ και Ξάνθη μετά την εισήγηση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού θα αποτελεί παράβαση καθήκοντ Την άποψη πως οτιδήποτε άλλο εκτός από τον υποβιβασμό για ΠΑΟΚ και Ξάνθη μετά την εισήγηση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού θα αποτελεί παράβαση καθήκοντ Rating: 0

Κούγιας : Άλλη απόφαση εκτός από τον υποβιβασμό θα είναι παράβαση καθήκοντος

Κούγιας : Άλλη απόφαση εκτός από τον υποβιβασμό θα είναι παράβαση καθήκοντος

Την άποψη πως οτιδήποτε άλλο εκτός από τον υποβιβασμό για ΠΑΟΚ και Ξάνθη μετά την εισήγηση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού θα αποτελεί παράβαση καθήκοντος εκ μέρους των δικαστών που θα κληθούν να αποφασίσουν εξέφρασε στον ΘΕΜΑ 104,6 ο Αλέξης Κούγιας.

«Προσωπικά, με αυτά που έχω υπόψη μου, είναι αδύνατο να υπάρξει άλλη απόφαση» είπε ο κ. Κούγιας» υποστηρίζοντας ότι στην διαδικασία ενώπιον της ΕΕΑ «επί της ουσίας κανείς ούτε από τον ΠΑΟΚ ούτε από την Ξάνθη δεν αμφισβήτησαν τα στοιχεία από τράπεζες και θεσμικά όργανα που αφορούν μέχρι και το ξέπλυμα χρήματος».

Σύμφωνα με τον Αλέξη Κούγια «η Ξάνθη δεν έχει καμία δυνατότητα να αλλάξει η τύχη της αλλά θεωρητικά μπορεί να μην αποδειχθεί η παραβίαση της πολυιδιοκτησίας του ΠΑΟΚ».

Όπως διευκρίνισε η παράβαση της Ξάνθης ήταν ότι «έχει ιδιοκτησία δια παρενθέτων προσώπων που θα έπρεπε να έχει δηλώσει σε προθεσμία 10 ημερών από την αλλαγή του μετοχολόγιου. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει αλλάξει το μετοχολόγιό του. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να αποδειχθεί ότι είναι ιδιοκτήτης της Ξάνθης».

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή