"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

23.3 C
Trikala

Κωνσταντινούπολη: Αυτός είναι ο μακελάρης του Reina

lafarm

Σχετικά άρθρα

Πρόκειται για φωτογραφίες από κάμερα ασφαλείας όταν ο δράστης έφτασε στην Τουρκία – Άλλαξε πέντε γεμιστήρες και πυροβολούσε επί επτά λεπτά – Γιλντιρίμ: Ο ένοπλος άφησε το όπλο του πριν διαφύγει -24 ξένοι ανάμεσα στα θύματα της Κωνσταντινούπολης
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για φωτογραφίες από κάμερα ασφαλείας όταν ο δράστης μπήκε στην Τουρκία.

Δεν έχουν γίνει ακόμη περισσότερες λεπτομέρειες γνωστές, όπως το όνομα, η ηλικία ή η εθνικότητά του.

Δείτε τις φωτογραφίες του δράστη 



Επαγγελματίας, άλλαξε πέντε γεμιστήρες 

Επί επτά συνεχόμενα λεπτά πυροβολούσε το πλήθος ο δράστης που σκόρπισε το θάνατο στο κλαμπ Reina στην Τουρκία αφήνοντας πίσω του 39 θύματα και 69 τραυματίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες των τουρκικών μέσων ενημέρωσης, πρόκειται για επαγγελματία δολοφόνο ο οποίος άλλαξε πέντε γεμιστήρες για να σκορπίσει το θάνατο μέσα στο ανυπεράσπιστο πλήθος.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο δράστης φορούσε σκούρο σακάκι και βγήκε με λευκό. Έδειχνε αρκετά ψύχραιμος, λένε τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, ενώ εκτιμάται ότι πριν την επίθεση έκανε διερεύνηση του χώρου.

Ακόμα δεν έχει ξεκαθαριστεί εάν μέσα στο κλαμπ ήταν μόνος του ή τελικά ήταν δυο οι δράστες καθώς μέχρι στιγμής, η αστυνομία κάνει λόγο για ένα δράστη, ενώ σύμφωνα με τις περιγραφές των αυτόπτων μαρτύρων οι δράστες ήταν δυο.

«Αυτό το ζήτημα θα διευκρινιστεί από την αστυνομία, όπως και ο τρόπος που διέφυγε από το κλαμπ» λένε τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης. Ήδη ελέγχονται οι εικόνες από τις κάμερες ασφαλείας προκειμένου να λυθεί το μυστήριο γύρω από τον τρόπο του χτυπήματος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης