Κώστας Κρεμμύδας: Eφιστούμε την προσοχή του Δημάρχου και των υπηρεσιών του Δήμου Reviewed by Momizat on . Στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο , η παράταξή μας "μαζί για τα Τρίκαλα" επανέφερε το θέμα του έργου της οδού Απόλλωνος και εξέφρασε εκ νέου τους προβληματισμούς τ Στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο , η παράταξή μας "μαζί για τα Τρίκαλα" επανέφερε το θέμα του έργου της οδού Απόλλωνος και εξέφρασε εκ νέου τους προβληματισμούς τ Rating: 0

Κώστας Κρεμμύδας: Eφιστούμε την προσοχή του Δημάρχου και των υπηρεσιών του Δήμου

Κώστας Κρεμμύδας: Eφιστούμε την προσοχή του Δημάρχου και των υπηρεσιών του Δήμου

Στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο , η παράταξή μας «μαζί για τα Τρίκαλα» επανέφερε το θέμα του έργου της οδού Απόλλωνος και εξέφρασε εκ νέου τους προβληματισμούς της και την ανησυχία της για την εξέλιξη των εργασιών, η μη ολοκλήρωση των οποίων ταλαιπωρεί τους κατοίκους της περιοχής και ζημιώνει ανεπανόρθωτα τους επιχειρηματίες .

Επίσης θέσαμε και τονίσαμε το θέμα της ασφάλειας του έργου καθώς από την Παρασκευή είχαν τοποθετηθεί μπετόβεργες όρθιες χωρίς σημάνσεις εξαιρετικά επικίνδυνες για ασφάλεια των διερχομένων.

Οκτώ ώρες μετά από την χθεσινή αναφορά μας και μετά την παραδοχή του Δημάρχου ότι υπήρξε ασυνεννοησία των υπηρεσιών και ότι πραγματικά όλα πήγαν στραβά συνεχίζουν τα πράγματα να πηγαίνουν στραβά.

Επειδή εμείς δεν πιστεύουμε στο «νόμο του Μέρφι» εφιστούμε την προσοχή του Δημάρχου και των υπηρεσιών του Δήμου ώστε να τελειώσει εγκαίρως και το έργο και η αδικαιολόγητη ταλαιπωρία των κατοίκων και των επιχειρηματιών.

Η εικόνα ίσως περιέχει: υπαίθριες δραστηριότητες

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή