"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

13.2 C
Trikala

Κ. Σκρέκας: Ύποπτη πρεμούρα του κ. Τσίπρα για τον άρον – άρον ορισμό των ανωτάτων δικαστικών λίγο πριν τις εθνικές εκλογές

lafarm

Σχετικά άρθρα

Η αντιθεσμική διαδικασία για τον ορισμό της ηγεσίας του Αρείου Πάγου, με την οποία ηκυβέρνηση του κ, Τσίπρα επιχειρεί απροκάλυπτα να χειραγωγήσει τη Δικαιοσύνη, βρέθηκε στο στόχαστρο του Τομεάρχη Περιβάλλοντος και Ενέργειας της ΝέαςΔημοκρατίας, βουλευτή Τρικάλων, κ. Κώστα Σκρέκα, κατά την παρέμβαση του στην πρωινή εκπομπή “Απευθείας” της ΕΡΤ.


Ειδικότερα, ο κ. Σκρέκας εξέφρασε την ανησυχία του για τη ωμή παρέμβαση της κυβέρνησης στη Δικαιοσύνη λίγες ημέρες πριν και την τυπική προκήρυξη των εθνικών εκλογών, καθώς μετά το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών είναι πλέον ξεκάθαρο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει απολέσει την πολιτική και κοινωνική νομιμοποίηση για να προχωρήσει σε σημαντικές θεσμικές αλλαγές.


Όπως επισήμανε ο Τρικαλινός βουλευτής, η πρεμούρα του κ. Τσίπρα προκαλεί εύλογες απορίες για τις πραγματικές προθέσεις του, ενώ οι ισχυρισμοί περί του κινδύνου να παραμείνει ακέφαλη η ηγεσία της Δικαιοσύνης δεν πείθουν κανέναν, αφού το 2015 ήταν η ίδια κυβέρνηση που άφησε χωρίς ηγεσία τη Δικαιοσύνη επί πέντε μήνες περίπου.
Ο πρώην υπουργός συμπλήρωσε ότι οι αλλαγές μπορούν να γίνουν χωρίς καμία πίεση μετά τις εθνικές εκλογές, τονίζοντας, ταυτόχρονα, ότι οποιαδήποτε κίνηση που θα δεσμεύσει την επόμενη κυβέρνηση θα είναι τραγικό λάθος.
Τέλος, αναφερόμενος στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές, ο κ. Σκρέκας υπογράμμισε ότι ο ελληνικός λαός θα αφήσει πίσω τα διχαστικά διλήμματα και θα εμπιστευτεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη ώστε η χώρα μας να αλλάξει σελίδα και να προχωρήσει μπροστά για το καλό όλων των Ελλήνων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης