Λίγο πριν την επίσημη ανακοίνωση του ψηφοδελτίου Reviewed by Momizat on . Παρέμβαση με δήλωσή του που ανάρτησε στο facebook πραγματοποίησε ο συμπολίτης χειρουργός Βασίλης Αναγνωστόπουλος, λίγο πριν την ανακοίνωση του ψηφοδελτίου της Ν Παρέμβαση με δήλωσή του που ανάρτησε στο facebook πραγματοποίησε ο συμπολίτης χειρουργός Βασίλης Αναγνωστόπουλος, λίγο πριν την ανακοίνωση του ψηφοδελτίου της Ν Rating: 0

Λίγο πριν την επίσημη ανακοίνωση του ψηφοδελτίου

Λίγο πριν την επίσημη ανακοίνωση του ψηφοδελτίου

Παρέμβαση με δήλωσή του που ανάρτησε στο facebook πραγματοποίησε ο συμπολίτης χειρουργός Βασίλης Αναγνωστόπουλος, λίγο πριν την ανακοίνωση του ψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας στα Τρίκαλα. Οι αποδέκτες του μηνύματος μάλλον βρίσκονται στην Αθήνα. Αναφέρει συγκεκριμένα:

«Η αξιολόγηση ενός ατόμου είναι το Βιογραφικό, το Αυτοδημιούργητο, η Οικογένεια, ο Τόπος που γεννήθηκε και μεγάλωσε, οι Σπουδές, τα Διδακτορικά, οι Μετεκπαιδεύσεις, η Θητεία σε θέσειςευθύνηςμετάαπόπετυχημένηδημόσιαέκθεση και κρίση, η συνολική Εμφάνιση, η Προσφορά στον ΑΝΘΡΩΠΟ, η κοινωνική Αποδοχή και οι έξωθεν μαρτυρίες (οι καλημερες που αυθόρμητα και όχι εκβιαστικά εισπράττει στο δρόμο), η Αξιοπρέπεια, η Εντιμότητα, το Ήθος, η Καλοσύνη, το αληθινό Χαμόγελο κλπ…

Θα συμπληρώσω κάτι πέραν των παραπάνω. Αυτό που μετράει είναι η ΧΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑ και η ΧΡΗΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ανά πάσα στιγμή  ενός Ανθρώπου.

Όλα εκτιμώνται και κρίνονται από τον καθέναν μοναδικά!

Όπως μοναδικά καλούμαστε όλοι να ψηφίσουμε αλλαγή του πολιτικού σκηνικού και επαναφορά στην κανονικότητα, επιλέγοντας στις ερχόμενες  εθνικές εκλογές της 7/7/2019, Κυριάκο Μητσοτάκη».

Σχόλια (1)

  • Δημοκράτης

    Εμείς γιατί πρέπει να γνωρίζουμε όλα αυτά (το βιογραφικό σου) ;μας αφορά; Στείλε την επιστολή σου σε αυτούς που αποφασίζουν για το ψηφοδέλτιο και το πολύ ζήτησε να δημοσιοποιηθεί η επιστολή σου ! ( την επιστολή ότι επιθυμείς να είσαι υποψήφιος την έστειλες στο κόμμα ,δεν την διμοσιοποιησες . Εκεί να έστελνες κι αυτή )
    Να ζητήσεις να σου ανακοινώσουν και τα κριτήρια επιλογής αν τους στείλεις επιστολή !

    Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή