"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

19.4 C
Trikala

Λαμπερή βραδιά με Τρικαλινό χρώμα στο Ντουμπάι – Από το Ντουμπάι με αγάπη… στην Ελλάδα!

lafarm

Σχετικά άρθρα

Η φιλανθρωπία δεν έχει σύνορα και το λαμπερό φιλανθρωπικό γκαλά που έλαβε χώρα στο Ντουμπάι το Σάββατο αποτελεί ισχυρή απόδειξη.

Την μοναδική εκδήλωση, στην οποία παρέστησαν επιχειρηματίες και προσωπικότητες από δεκαοκτώ χώρες, διοργάνωσε ο οργανισμός PIO (PHILANTROPY INTERNATIONAL ORGANIZATION), Πρόεδρος του οποίου είναι ένα παιδί των Τρικάλων: η Έφη Παπαστύλου έχει αφιερώσει τη ζωή της στην φιλανθρωπία, με έμφαση στην καταπολέμηση της πείνας και της φτώχειας διεθνώς.

Σε μία κατάμεστη πολυτελή αίθουσα, όπου οι τοπικές αραβικές ενδυμασίες συναγωνίζονταν τα φορέματα διάσημων σχεδιαστών, και όπου ακούστηκε ο Εθνικός μας Υμνος, παρατέθηκε δείπνο, έγινε απονομή τιμητικών τίτλων και δόθηκαν ομιλίες στα αγγλικά και στα αραβικά.

Φωτογραφία της Efi Papastylou.

Στο λόγο της, η κα Παπαστύλου ανέλυσε την σχέση της σύγχρονης επιχειρηματικότητας με τη Φιλανθρωπία. Οπως σημείωσε, «Ενας από τους στόχους του Οργανισμού μας, Ρ.Ι.Ο., είναι να ενθαρρύνει και να προωθήσει την ενεργή συμμετοχή των επιχειρήσεων στην φιλανθρωπία.

Φωτογραφία της Efi Papastylou.

Το κοινωνικό έργο, το ανθρώπινο πρόσωπο μιας εταιρίας, ενισχύει το προφίλ, το brand της, δημιουργεί δεσμούς εμπιστοσύνης με τους καταναλωτές και χαρίζει έμπνευση και υπερηφάνεια στα στελέχη της, ενώ παράλληλα συνεισφέρει στο κοινό καλό».

Το μήνυμα αγάπης και συμπαράστασης του διεθνούς αυτού γκαλά επιστρέφει στη χώρα μας, καθώς τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση ευπαθών κοινωνικών ομάδων.

Φωτογραφία της Efi Papastylou.

Φωτογραφία της Efi Papastylou.

Φωτογραφία της Efi Papastylou.

Φωτογραφία της Efi Papastylou.

Φωτογραφία της Efi Papastylou.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης