Ληθαίος, ποταμός για άθληση – Την Κυριακή το «Follow the River» Reviewed by Momizat on . Μια σημαντική διοργάνωση, που αναδεικνύει τις δυνατότητες αξιοποίησης του Ληθαίου ποταμού των Τρικάλων, πραγματοποιείται την Κυριακή 16 Ιουνίου 2019. Το «Follow Μια σημαντική διοργάνωση, που αναδεικνύει τις δυνατότητες αξιοποίησης του Ληθαίου ποταμού των Τρικάλων, πραγματοποιείται την Κυριακή 16 Ιουνίου 2019. Το «Follow Rating: 0

Ληθαίος, ποταμός για άθληση – Την Κυριακή το «Follow the River»

Ληθαίος, ποταμός για άθληση – Την Κυριακή το «Follow the River»

Μια σημαντική διοργάνωση, που αναδεικνύει τις δυνατότητες αξιοποίησης του Ληθαίου ποταμού των Τρικάλων, πραγματοποιείται την Κυριακή 16 Ιουνίου 2019.

Το «Follow the River» (Ακολουθούμε τον ποταμό) αποτελεί πρωτοβουλία της ομάδας ΔΙΕΛΠΙΣ, που με τη συνεργασία του Δήμου Τρικκαίων και τη στήριξη τιου ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δυτικής Θεσσαλίας, πρωτοπορεί.

Και πρωτοπορεί με διοργάνωση αγώνων δίπλα από τον Ληθαίο, σε μια διαδρομή που ακολουθεί το ποτάμι, από την κεντρική πλατεία μέχρι περίπου τη Ζωαγορά με επιστροφή και τερματισμό επίσης στην κεντρική πλατεία.

Οι αγώνες δρόμου θεσμοθετούνται σε επίπεδο Κυπέλλου Ελλάδος με την επωνυμία «Follow the River Cup», στον οποίον οι αθλητές που συμμετέχουν στους αγώνες στις διοργανώτριες πόλεις και διακρίνονται, θα επιβραβεύονται με ανάλογες διακρίσεις στο τέλος των αγώνων.

Σε συνέντευξή Τύπου το πρωί της Πέμπτης 13 Ιουλίου 2019, στο Μουσείο Τσιτσάνη, ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού του Δήμου Τρικκαίων κ. Ακης Αναστασίου τόνισε τη σημασία και τη σημαντικότητα της διοργάνωσης, «που αναδεικνύει το φυσικό κάλλος της πόλης των Τρικάλων».

Από την πλευρά του, ο εκ των υπευθύνων διοργανωτών της ΔΙΕΛΠΙΣ κ. Χρίστος Παπαθεοδώρου επεσήμανε τις δυνατότητες της χώρας συνολικότερα, να αναδειχθεί κέντρο τουρισμού και αθλητισμού. Και στο πλαίσιο αυτό, τα Τρίκαλα, μετέχοντας στη διοργάνωση «Follow the River», αναδεικνύουν τη θετική πλευρά και τη συνεργασία.

Τέλος, ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ δυτικής Θεσσαλίας κ. Χαχάμης τόνισε ότι παρόμοιες προσπάθειες υποστηρίζονται από την ομοσπονδία, αναδεικνύοντας τα οφέλη του αθλητισμού.

Εγγραφές πραγματοποιούνται τις ώρες 10:00 – 12:30 στο Πνευματικό Κέντρο Τρικάλων «Αθανάσιος Τριγώνης». Επίσης, μέσω viva.gr  στη διεύθυσνη https://www.viva.gr/tickets/sports/kentriki-plateia-trikalon/follow-the-river/

Το πρόγραμμα αγώνων είναι το ακόλουθο:

1. Κυριακή 16/6, 09:30
Διαδρομή 10.000 μ. (συμμετέχουν όσοι είναι γεννημένοι έως το 2007) Κεντρική πλατεία Τρικάλων – Τρίκαλα

2.    Κυριακή 16/6, 11:30
Διαδρομή 5.000 μ. (συμμετέχουν όσοι είναι γεννημένοι έως το 2007)   – Τρίκαλα

3.    Κυριακή 16/6, 12:30
Διαδρομή 1.000 μ. Παίδων (συμμετέχουν όσοι είναι γεννημένοι από το 2007 έως 2011).

Σχόλια (1)

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή