Ληστές 15 και 13 χρόνων συνελήφθησαν στη Λαμία Reviewed by Momizat on . Πρώτα έκλεψαν και μετά λήστεψαν έναν 39χρονο στη Λαμία, δυο πιτσιρικάδες μαζί με έναν 20χρονο συνεργό τους, οι οποίοι συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Άμεσης Δ Πρώτα έκλεψαν και μετά λήστεψαν έναν 39χρονο στη Λαμία, δυο πιτσιρικάδες μαζί με έναν 20χρονο συνεργό τους, οι οποίοι συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Άμεσης Δ Rating: 0

Ληστές 15 και 13 χρόνων συνελήφθησαν στη Λαμία

Ληστές 15 και 13 χρόνων συνελήφθησαν στη Λαμία

Πρώτα έκλεψαν και μετά λήστεψαν έναν 39χρονο στη Λαμία, δυο πιτσιρικάδες μαζί με έναν 20χρονο συνεργό τους, οι οποίοι συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής μετά από επίμονες αναζητήσεις.

Οι ανήλικοι ηλικίας 15 και 13 χρόνων απασχόλησαν το θύμα για να κλέψει ο ενήλικος συνεργός τους το κινητό του και τράπηκαν όλοι μαζί σε φυγή. Ο 39χρονος τους αναζήτησε μαζί με έναν 47χρονο και όταν τους εντόπισε, ζήτησε πίσω το κινητό του προσφέροντάς τους 30 ευρώ. Οι δράστες δέχθηκαν, αλλά ο 39χρονος δεν τους έδωσε τα χρήματα.

Τότε, του επιτέθηκαν και οι τρεις μαζί χτυπώντας τον, του άρπαξαν όσα χρήματα είχε στην τσέπη του και το έβαλαν στα πόδια. Ωστόσο, τους εντόπισαν οι αστυνομικοί, τους πέρασαν χειροπέδες και οδηγήθηκαν στην Ασφάλεια, όπου σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία για ληστεία και κλοπή με την οποία παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας. Παράλληλα, οι γονείς των δυο ανήλικων κατηγορούνται για την πλημμελή εποπτεία τους.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή