Μήνυση σε βάρος του Αχ.Μπέου κατέθεσαν οι κάτοικοι των Σταγιατών με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου Reviewed by Momizat on . Μήνυση σε βάρος του δημάρχου Βόλου Αχ.Μπέου κατέθεσε σήμερα το μεσημέρι η δικηγόρος Ζωή Κωνσταντοπούλου εκπροσωπώντας τους κατοίκους των Σταγιατών. Στα δικαστήρ Μήνυση σε βάρος του δημάρχου Βόλου Αχ.Μπέου κατέθεσε σήμερα το μεσημέρι η δικηγόρος Ζωή Κωνσταντοπούλου εκπροσωπώντας τους κατοίκους των Σταγιατών. Στα δικαστήρ Rating: 0

Μήνυση σε βάρος του Αχ.Μπέου κατέθεσαν οι κάτοικοι των Σταγιατών με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου

Μήνυση σε βάρος του Αχ.Μπέου κατέθεσαν οι κάτοικοι των Σταγιατών με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου

Μήνυση σε βάρος του δημάρχου Βόλου Αχ.Μπέου κατέθεσε σήμερα το μεσημέρι η δικηγόρος Ζωή Κωνσταντοπούλου εκπροσωπώντας τους κατοίκους των Σταγιατών. Στα δικαστήρια του Βόλου συγκεντρώθηκαν περισσότεροι από 60 κάτοικοι του χωριού και συνομίλησαν με την κ. Κωνσταντοπούλου πριν διαβεί την πόρτα του Εισαγγελέα.

“Με τους κατοίκους των Σταγιατών καταθέτουμε μήνυση κατά του δημάρχου για τις δηλώσεις που έκανε, με τις οποίες προσέβαλε την τιμή και την υπόληψη των κατοίκων, τους εξύβρισε, τους συκοφάντησε, τους καταμήνυσε ψευδώς ενώπιον της αρχής, τους απείλησε και αποπειράθηκε να τους εκβιάσει. Είναι άνθρωποι του μόχθου που λατρεύουν το χωριό τους και το νερό της Κρύας Βρύσης και με τη μήνυσή τους υπερασπίζονται το δικαίωμά τους στην αξιοπρέπειά τους και το να έχουν πρόσβαση στο νερό από όπου υδροδοτείται το χωριό τους εδώ και περίπου 350 χρόνια” δήλωσε.

Σημείωσε ότι οι κάτοικοι των Σταγιατών υπερασπίζονται ένα αναγνωρισμένο δικαίωμα σε οικουμενικό επίπεδο και δεν θα κάνουν πίσω. “Εκεί που υπάρχει αυθαιρεσία και ασυδοσία, επιβάλλεται να ασκεί κανείς τα δικαιώματά του και να ζητεί προστασία από τη Δικαιοσύνη. Οι λίβελοι που εξαπέλυσε ο κ. Μπέος εναντίον των κατοίκων δεν είναι τυχαίοι. Θέλησε με τις συκοφαντίες και τις εκβιαστικές τους δηλώσεις να τους αποθαρρύνει από το να ασκήσουν τα δικαιώματά μας. Θέλησε να τους κάνει να σωπάσουν σε σχέση με την παραβίαση των δικαιωμάτων τους. Η μήνυση είναι μία πρώτη κίνηση. Δεν θα σταματήσουμε εδώ και ούτε θα σταματήσουμε στο ποινικό επίπεδο. Θα ασκήσουμε όλα τα δικαιώματα που αναγνωρίζει ο νόμος και το σύνταγμα και θα ζητήσουμε από τη Δικαιοσύνη να αρθεί στο ύψος της ευθύνης της προστατεύοντας αυτό που είναι ιερό” ανέφερε.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή