Μήνυση του Ιατρικού Συλλόγου κατά παντός υπευθύνου για τη ρύπανση Reviewed by Momizat on . Μηνυτήρια αναφορά κατάθεσε σήμερα το μεσημέρι στο Γραφείο Μηνύσεων των Δικαστηρίων Βόλου, ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας Ευθύμιος Τσάμης, συνοδευόμε Μηνυτήρια αναφορά κατάθεσε σήμερα το μεσημέρι στο Γραφείο Μηνύσεων των Δικαστηρίων Βόλου, ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας Ευθύμιος Τσάμης, συνοδευόμε Rating: 0

Μήνυση του Ιατρικού Συλλόγου κατά παντός υπευθύνου για τη ρύπανση

Μήνυση του Ιατρικού Συλλόγου κατά παντός υπευθύνου για τη ρύπανση

Μηνυτήρια αναφορά κατάθεσε σήμερα το μεσημέρι στο Γραφείο Μηνύσεων των Δικαστηρίων Βόλου, ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας Ευθύμιος Τσάμης, συνοδευόμενος από νομικό σύμβουλο.

Ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου, σε δήλωσή του τόνισε ότι η μηνυτήρια αναφορά κατατέθηκε, υλοποιώντας την απόφαση του Δ.Σ. του Ι.Σ.Μ. στις 2 Σεπτεμβρίου και στρέφεται κατά παντός υπευθύνου «για το απαράδεκτο και επικίνδυνο φαινόμενο της αέριας ρύπανσης και της δυσοσμίας στο Πολεοδομικό Συγκρότημα Βόλου και όχι μόνο».

Παράλληλα, ο Ιατρικός Σύλλογος Μαγνησίας εκτός από την επιστολή που έστειλε στον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστή Χατζηδάκη, ανέλαβε πρωτοβουλία και άλλων δράσεων που θα ανακοινωθούν τις προσεχείς ημέρες.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή