Μήπως και οι Δημόσιοι κατήγοροι, είναι ένοχοι στα Τρίκαλα Reviewed by Momizat on . Για την επιρροή των τοπικών ΜΜΕ και την ισχύ του μαύρου πολιτικού χρήματος στο δημόσιο βίο του νομού Τρικάλων, μίλησε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη πολιτικός αν Για την επιρροή των τοπικών ΜΜΕ και την ισχύ του μαύρου πολιτικού χρήματος στο δημόσιο βίο του νομού Τρικάλων, μίλησε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη πολιτικός αν Rating: 0

Μήπως και οι Δημόσιοι κατήγοροι, είναι ένοχοι στα Τρίκαλα

Μήπως και οι Δημόσιοι κατήγοροι, είναι ένοχοι στα Τρίκαλα

Για την επιρροή των τοπικών ΜΜΕ και την ισχύ του μαύρου πολιτικού χρήματος στο δημόσιο βίο του νομού Τρικάλων, μίλησε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη πολιτικός ανήρ, αναλύοντας τα αίτια της μη εκλογής του στο κοινοβούλιο.

Είναι γεγονός αδιαμφισβήτητο, ότι η κατάσταση έχει ξεφύγει πια, θυμίζοντας χώρα της λατινικής Αμερικής, με τη πρωτοφανή κατάπτωση που παρουσιάζει η τοπική ενημέρωση και τη πολιτική συναλλαγή να κυριαρχεί απόλυτα, στο ντόπιο αυτοδιοικητικό και πολιτικό σκηνικό.

Γι αυτό ακόμη και αυτοί, που στο παρελθόν χρησιμοποίησαν και εξέθρεψαν το “θηρίο”, σήμερα υποκρίνονται πως τρομάζουν με τη γιγάντωσή του και βέβαια μόνο όταν χάσουν τα οφίκια, το καταγγέλλουν επιλεκτικά. 

Είναι αυτοί οι ίδιοι, που ανέδειξαν και προώθησαν, όλους αυτούς τους γραφικούς και τα ψώνια, που μονοπωλούν σήμερα την επικαιρότητα και με την ασημαντότητα τους, διασύρουν τη πάλαι ποτέ παράταξη των νοικοκυραίων και το δημόσιο βίο του νομού.

Εν κατακλείδι κάποιοι, αντί να διαμαρτύρονται, οφείλουν αν όχι να απολογούνται, να σιωπούν.

Κων.Κουτσονάσιος.

Σχόλια (1)

  • ΑΘΗΝΑΙΟΣ

    ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΜΜΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ.ΑΡΓΥΡΩΝΗΤΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ ΤΥΠΟΥ ΠΟΡΔΟΣΑΛΤΕ, ΝΤΡΙΓΚΙ ΝΤΡΑΝΓΚΑ. ΝΤΕΡΜΠΕΝΤΕΡΗ ,ΜΠΟΓΔΑΝΗΔΕΣ, ΧΟΛΕΡΙΑΣΜΕΝΟΙ ΧΟΥΛΙΑΡΗΔΕΣ , ΜΠΑΜΠΗΔΕΣ ΚΑΙ ΟΥΚ ΕΣΤΙΝ ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΦΑΓΑΝ, ΕΦΑΓΑΝ ,ΕΦΑΓΑΝ,ΑΛΛΑΞΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ [ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥΣ ]ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΗΘΗ ,ΕΘΙΜΑ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ.ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΠΟΥΔΑΙΟΙ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΟΙ.ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥΣ.

    Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή