Μαθητικοί αγώνες κατά της σχολικής βίας στην Πύλη Reviewed by Momizat on . Με απόλυτη επιτυχία οργανώθηκαν και διεξήχθησαν οι 4οι ΜΑΘΗΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ όλων των Δημοτικών Σχολείων Πύλης το Σάββατο και την Κυριακή 30 – 31/05/2015. Οι αγώνες Με απόλυτη επιτυχία οργανώθηκαν και διεξήχθησαν οι 4οι ΜΑΘΗΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ όλων των Δημοτικών Σχολείων Πύλης το Σάββατο και την Κυριακή 30 – 31/05/2015. Οι αγώνες Rating: 0

Μαθητικοί αγώνες κατά της σχολικής βίας στην Πύλη

Maravas

Με απόλυτη επιτυχία οργανώθηκαν και διεξήχθησαν οι 4οι ΜΑΘΗΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ όλων των Δημοτικών Σχολείων Πύλης το Σάββατο και την Κυριακή 30 – 31/05/2015.
Οι αγώνες ήταν αφιερωμένοι ενάντια στη «ΣΧΟΛΙΚΗ ΒΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ» και έγιναν σε Αθλητικό κέντρο που βρίσκεται στον Άγιο Βησσαρίωνα.
Συμμετείχαν τα Δημοτικά σχολεία Πύλης – Πηγής – Φήκης- Φιλύρας – Πιαλείας – Λυγαριάς – Γόμφων- Ελάτης – Κοτρωνίου – Καλογήρων – Παλαιομοναστήρου, παρουσία των Διευθυντών & Γυμναστών των εκπαιδευτικών μονάδων.

Παρόντες οι γονείς των μαθητών, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Καλαμαράς Στέφανος – Ζιάκας Σταύρος – Βύρων Κατσίβελος, οι Δημοτικoί Σύμβουλοι κ.κ. Παύλος Μπόμπορας – Μπαλατσούκας Κωνσταντίνος, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Αγίου Βησσαρίωνα Τριχιάς Γεώργιος, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Παλαιομοναστήρου Θωμάς Μπουτζιώλης και πλήθος κόσμου.

Όλα έγιναν μέσα σε πνεύμα ευγενικής άμιλλας, χωρίς παρατράγουδα, χωρίς να είναι αυτοσκοπός η νίκη αλλά το αθλητικό ιδεώδες.
Όλα τα Σχολεία που συμμετείχαν βραβεύτηκαν με στεφάνι ελιάς και έπαινο συμμετοχής.

Ο Δήμαρχος Πύλης, Κώστας Μαράβας, απένειμε το στεφάνι ελιάς στην ομάδα του Δημοτικού Σχολείου Παλαιομοναστήρου που κατέκτησε την πρώτη θέση καθώς και στον πρώτο σκόρερ της διοργάνωσης τον μαθητή Καλέτση Ιωάννη.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή