Μαραντόνα: «Να σταματήσουν οι ιοί της πείνας και η έλλειψη εργασίας, που καταβροχθίζουν την αξιοπρέπεια των ανθρώπων» Reviewed by Momizat on . Τα δώρα που θα ήθελε περισσότερο από κάθε τι άλλο για τα σημερινά γενέθλιά του, αποκάλυψε πριν λίγες ώρες με δήλωσή του ο Ντιέγκο Μαραντόνα. Ο μέγιστος ποδοσφαι Τα δώρα που θα ήθελε περισσότερο από κάθε τι άλλο για τα σημερινά γενέθλιά του, αποκάλυψε πριν λίγες ώρες με δήλωσή του ο Ντιέγκο Μαραντόνα. Ο μέγιστος ποδοσφαι Rating: 0

Μαραντόνα: «Να σταματήσουν οι ιοί της πείνας και η έλλειψη εργασίας, που καταβροχθίζουν την αξιοπρέπεια των ανθρώπων»

Μαραντόνα: «Να σταματήσουν οι ιοί της πείνας και η έλλειψη εργασίας, που καταβροχθίζουν την αξιοπρέπεια των ανθρώπων»

Τα δώρα που θα ήθελε περισσότερο από κάθε τι άλλο για τα σημερινά γενέθλιά του, αποκάλυψε πριν λίγες ώρες με δήλωσή του ο Ντιέγκο Μαραντόνα.

Ο μέγιστος ποδοσφαιριστής και πάλαι ποτέ επαναστάτης των γηπέδων ευχήθηκε να εκλείψει από την πατρίδα του, την Αργεντινή, και όλο τον πλανήτη η φονική πανδημία του κορονοϊού, καθώς και «οι οί της πείνας και η έλλειψη εργασίας, που καταβροχθίζουν την αξιοπρέπεια των ανθρώπων, να σταματήσουν».

Στην δήλωσή του στην ιταλική εφημερίδα Corriere dello Sport ο Μαραντόνα που σήμερα κλείνει τα 60 του χρόνια αναφέρεται επίσης στην αγαπημένη του Νάπολι, την ομάδα όπου λατρεύτηκε σα θεός, ευχόμενος «να κερδίσει σύντομα ένα ακόμα πρωτάθλημα» και, απευθυνόμενος στον προπονητή της, τονίζει ότι ο ίδιος είναι περήφανος που υπήρξε μέλος της.

Ολόκληρη η δήλωση του Ντιέγκο Μαραντόνα έχει ως εξής:

«Τι δώρο θα ήθελα; Τίποτα για μένα. Εύχομαι αυτή η δολοφονική πανδημία να φύγει. Θα ήθελα να φύγουν όλες οι πανδημίες πάνω από όλες αυτές τις χώρες, τους λαούς και παιδιά, που δεν μπορούν καν να υπερασπιστούν τους εαυτούς τους.

Εύχομαι εδώ στην Αργεντινή, όπως και σε πολλά, πάρα πολλά άλλα μέρη του κόσμου, οι ιοί της πείνας και η έλλειψη εργασίας, που καταβροχθίζουν την αξιοπρέπεια των ανθρώπων, να σταματήσουν.

Και αφού δεν μπορώ να σταματήσω να μιλάω για το ποδόσφαιρο, θα ήθελα η Νάπολι να κερδίσει σύντομα ένα ακόμα πρωτάθλημα.

Αγαπητέ Γκατούζο, συνεχίστε έτσι: με την αποφασιστικότητά σας και την ικανότητά σας να παίζετε ποδόσφαιρο. Σας ευχαριστώ και θέλω να σας πω κάτι: υπάρχουν άνθρωποι που καυχιούνται ότι έχουν παίξει στη Μπαρτσελόνα, στη Ρεάλ, στη Γιουβέντους.

Είμαι περήφανος που ήμουν μέλος της Νάπολι. Ελπίζω μια μέρα να το πείτε κι εσείς αυτό».

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή