Μα που πήγαν οι Τρικαλινοί Μακεδονομάχοι ; Reviewed by Momizat on . Όλοι θυμόμαστε τα “πάνδημα και μεγαλοπρεπή” συλλαλητήρια για το Μακεδονικό που έλαβαν χώρα σε όλη την επικράτεια , όπως και στα Τρίκαλα . Και να οι “όρκοι τιμής Όλοι θυμόμαστε τα “πάνδημα και μεγαλοπρεπή” συλλαλητήρια για το Μακεδονικό που έλαβαν χώρα σε όλη την επικράτεια , όπως και στα Τρίκαλα . Και να οι “όρκοι τιμής Rating: 0

Μα που πήγαν οι Τρικαλινοί Μακεδονομάχοι ;

Μα που πήγαν οι Τρικαλινοί Μακεδονομάχοι ;

Όλοι θυμόμαστε τα “πάνδημα και μεγαλοπρεπή” συλλαλητήρια για το Μακεδονικό που έλαβαν χώρα σε όλη την επικράτεια , όπως και στα Τρίκαλα .

Και να οι “όρκοι τιμής και πίστης” για τη Μακεδονία και να οι σημαίες με τους δικέφαλους αετούς και να οι δηλώσεις για αγώνα.

Όλοι θυμόμαστε την συγκέντρωση στα Τρίκαλα και τους πύρινους και φλογερούς λόγους. Το πλήρωμα του χρόνου έφτασε.

Οι “κατσαπλιάδες” νεοκομμουνοστές έφυγαν. Τώρα ήρθε η “κανονικότητα”, οι “εθνικοφρουρές”, οι “άνθρωποι του έθνους”. Θα περίμενε κανείς το Μακεδονικό να πάρει άλλη διάσταση πιο πατριωτική και εθνοκεντρική.

Σοκ και δέος όμως, «έχει καλά στοιχεία η συμφωνία αν τηρηθούν» λέει ακόμη ένας μπαρουτοκαπνισμένος Υπουργός .

Οι εθνικοφρουροί, οι πατριώτες, οι εκφωνητές πύρινων λόγων; Σιωπή.

Άκρα του τάφου σιωπή και από τη σιωπή αυτή δε διαφοροποιούνται ούτε οι Τρικαλινοί Μακεδονομάχοι.

Τι έγινε παιδιά; Θα δούμε κανένα συλλαλητήριο για τη Μακεδονία τώρα; Καμιά ανακοίνωση; Όλα έγιναν για τα ψηφαλάκια και την ικανοποίηση προσωπικών στρατηγικών;

Εικόνες από το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στα Τρίκαλα

Σχόλια (1)

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή