"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

16.6 C
Trikala

Μεγάλη επιτυχία σπουδαστών του «ΩΔΕΙΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ Α. ΚΑΣΙΩΛΑ» στα Μουσικά Τμήματα των Πανεπιστημίων

lafarm

Σχετικά άρθρα

 

 

Με μεγάλη επιτυχία επισφραγίστηκε και αυτή η χρονιά για το «ΩΔΕΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ Α. ΚΑΣΙΩΛΑ» και για τους σπουδαστές του Τμήματος Προετοιμασίας για την Εισαγωγή στα Τμήματα Μουσικών Σπουδών και Μουσικής Επιστήμης & Τέχνης των Πανεπιστημίων. Συγκεκριμένα:

 

Ο σπουδαστής του «ΩΔΕΙΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ Α. ΚΑΣΙΩΛΑ», Ράκος Αθανάσιος του Σωτηρίου, αριστεύσας στα ειδικά μουσικά μαθήματα, εισήχθη στο Τμήμα Μουσικής Επιστήμης & Τέχνης της Σχολής Κοινωνικών, Ανθρωπιστικών Επιστημών και Τεχνών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας (1η σχολή προτίμησης).

Συνεχίζει τις σπουδές του στο «Ωδείο Τρικάλων στις τάξεις Βιολιού (τελειόφοιτος διπλώματος, τάξη καθηγήτριας του Ωδείου κ. Jung Eun Lee), Ανωτέρων Θεωρητικών και Πιάνου.

Έλαβε πτυχίο Ειδικού Αρμονίας με Άριστα το 2017 (φοιτώντας στις τάξεις των καθηγητών του Ωδείου κ. Μαρκέλλας Τσούβα-Κασιώλα, κ. Αναστασίας Κασιώλα, κ. Παύλου Σπυρόπουλου). Απόφοιτος του 8ου Γεν. Λυκείου Τρικάλων.

Με την προετοιμασία των υπεύθυνων καθηγητών του Ωδείου, συμμετείχε στον 7ο Πανελλήνιο Μουσικό Διαγωνισμό του Διεθνούς Μουσικού Σωματείου G. Bachauer, λαμβάνοντας Β΄ Βραβείο Βιολιού, στο Διεθνές Σεμινάριο Βιολιού & Μουσικής Δωματίου – Λεωνίδας Καβάκος 2018, στη 10η Μουσική Εβδομάδα Λευκάδας, στην 7th St. George International Music Academy και στις Internationale MusikTage Bad Leonfelden 2017 & 2018 στην Αυστρία.

Η σπουδάστρια του «ΩΔΕΙΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ Α. ΚΑΣΙΩΛΑ», Πουλιμά Ειρήνη του Κωνσταντίνου εισήχθη στο Τμήμα Μουσικών Σπουδών της Σχολής Καλών Τεχνών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (1η σχολή προτίμησης).

                                            

Ξεκίνησε τις μουσικές της σπουδές στο «Ωδείο Τρικάλων Α. Κασιώλα» και σπούδασε Πιάνο και Ανώτερα Θεωρητικά, καθώς επίσης και αλτικόρνο ως μέλος της Φιλαρμονικής του Ωδείου. Απόφοιτη του 2ου Γεν. Λυκείου Τρικάλων. Έλαβε με Άριστα πτυχίο Ειδικού Αρμονίας τον Ιούνιο 2018.

Οι επιτυχόντες είναι μέλη της Συμφωνικής Ορχήστρας, της Χορωδίας Νέων, των Kasiola Voices και της Φιλαρμονικής του «Ωδείου Τρικάλων Α. Κασιώλα», καθώς επίσης και της «Χορωδίας Τρικάλων», έχοντας λάβει μέρος σε πολλές συναυλίες .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης