Μετά τα Άγραφα σειρά έχει η περιοχή του Ασπροποτάμου!! Reviewed by Momizat on . Ο Ασπροπόταμος βρίσκεται αντιμέτωπος με την μεγαλύτερη καταστροφή του. Σε κάθε κορυφή έχουν γίνει αιτήσεις από γνωστή μεγαλοεταιρεία για την κατασκευή πολλών αι Ο Ασπροπόταμος βρίσκεται αντιμέτωπος με την μεγαλύτερη καταστροφή του. Σε κάθε κορυφή έχουν γίνει αιτήσεις από γνωστή μεγαλοεταιρεία για την κατασκευή πολλών αι Rating: 0

Μετά τα Άγραφα σειρά έχει η περιοχή του Ασπροποτάμου!!

Μετά τα Άγραφα σειρά έχει η περιοχή του Ασπροποτάμου!!

Ο Ασπροπόταμος βρίσκεται αντιμέτωπος με την μεγαλύτερη καταστροφή του. Σε κάθε κορυφή έχουν γίνει αιτήσεις από γνωστή μεγαλοεταιρεία για την κατασκευή πολλών αιολικών πάρκων με τοποθέτηση δεκάδων ανεμογεννητριών και κατασκευή ατέλειωτων χιλιομέτρων δρόμων. Είναι πραγματικά πρωτοφανής η άλωση που θα επέλθει και το μέγεθος των αιτήσεων. Καλούνται πλέον οι δημοτικές αρχές, οι φορείς και ο κάθε πολίτης να πάρουν θέση. Για αρχή νομίζω ότι πρέπει να γίνει μια εκδήλωση ενημέρωσης και σε Τρίκαλα και σε Καλαμπάκα.

Δ.Κ.

Σχόλια (2)

 • Anagnostis

  Η χρήση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας είναι μια αναγκαιότητα. Από την στιγμή που η επένδυση έχει πάρει όλες τις σχετικές αδειοδότήσεις, είναι φυσικό να υλοποιηθεί. Όλα τα άλλα σχόλια για “καταστροφή” και “άλωση” κτλ, είναι απλά λαϊκισμός, χωρίς επιχειρήματα και στοιχεία.

  Απάντηση
 • Nothingman

  Να φύγουν, να πάνε στα βουνά των άλλων!
  Εμείς εδώ θα καίμε ξύλα, πετρέλαιο και μαζουτ!

  Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή