Μετά τα ευχολόγια …στον Καιάδα τα παιδιά του Ειδικού Σχολείου Τρικάλων Reviewed by Momizat on .   Δυστυχώς, και στα Τρίκαλα η Ειδική Αγωγή αντιμετωπίζεται ως ο φτωχός συγγενής της εκπαίδευσης με αποτέλεσμα το Ειδικό Σχολείο  να υπολειτουργεί , οι μαθη   Δυστυχώς, και στα Τρίκαλα η Ειδική Αγωγή αντιμετωπίζεται ως ο φτωχός συγγενής της εκπαίδευσης με αποτέλεσμα το Ειδικό Σχολείο  να υπολειτουργεί , οι μαθη Rating: 0

Μετά τα ευχολόγια …στον Καιάδα τα παιδιά του Ειδικού Σχολείου Τρικάλων

Μετά τα ευχολόγια …στον Καιάδα τα παιδιά του Ειδικού Σχολείου Τρικάλων

 

Δυστυχώς, και στα Τρίκαλα η Ειδική Αγωγή αντιμετωπίζεται ως ο φτωχός συγγενής της εκπαίδευσης με αποτέλεσμα το Ειδικό Σχολείο  να υπολειτουργεί , οι μαθητές ελλείψει δασκάλων να φεύγουν στις 11.00 το πρωί από το σχολείο ενώ άγνωστο παραμένει το πότε θα λειτουργήσει το Νηπιαγωγείο .

Η ταλαιπωρία δεκάδων οικογενειών απίστευτη .

Με βάση τη λογική, σήμερα 25-09-2015, θα έπρεπε το Ειδικό Σχολείο Τρικάλων να έχει το απαραίτητο εκπαιδευτικό προσωπικό αλλά φαίνεται πως κάποιοι πιστεύουν πως σχολεία  μπορούν να λειτουργούν χωρίς εκπαιδευτικούς.

Φυσικοθεραπευτής δεν υπάρχει γιατί – λέει – θα πρέπει να δημιουργηθεί οργανική θέση , εργοθεραπευτής υπάρχει ένας ο οποίος προσπαθεί να εξυπηρετήσει και το Ειδικό Σχολείο Καρδίτσας .

Υπάρχουν ελλείψεις σε βοηθητικό προσωπικό , δεν υπάρχουν δάσκαλοι και το θέμα είναι ότι αφού δεν υπάρχουν δάσκαλοι τα παιδιά είναι πολλά για κλαθε δάσκαλο , η ευθύνη μεγάλη γιατί κάποια παιδιά χρειάζονται ιδιαίτερη φροντίδα λόγω της κατάστασης τους .

Στην Ελλάδα του 2015, η Πολιτεία θα έπρεπε να ανταποκρίνεται, με βάση το Σύνταγμα, στο αξίωμα των ίσων ευκαιριών εκπαίδευσης για όλα τα παιδιά με την έμπρακτη και ουσιαστική στήριξή τους.

Ιδιαίτερα όταν πρόκειται για παιδιά με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες.

Δυστυχώς .

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή